Mijn favoriete koffie van Bonomi

Vandaag heb ik een speciale tip voor de koffiedrinkers onder jullie. Ik mocht namelijk een koffie proberen die ongelooflijk lekker is! Ik wil je graag voorstellen aan Bonomi Koffie, een koffiemerk waarmee je de smaak van Italië in huis haalt. Graag vertel ik je vandaag wat meer over het merk en hun heerlijke koffie. 

Bonomi koffie bestaat sinds 1886, en is ontstaan vanuit de wens om de fijnste koffiesoorten naar fijnproevers en kenners te brengen. Hun koffiebonen komen uit Zuid-Amerika en Afrika, en worden gebrand in Italië (Binasco). En nu kan je hun koffie ook in België en Nederland kopen. Ik bestelde hun meest populaire koffie: de Bonomi Blu Arabica. De bonen zijn 100% arabica en zijn heerlijk voor een cappuccino of espresso.

Een lekkere koffie kan mijn dag altijd goed maken, en dat lukt zeker met mijn koffiebonen van Bonomi. Arabica koffie is altijd wat milder en zachter dan een Robusta, maar de Bonomi Blu heeft echter toch een bittere toets. Ik hou van een koffie die een zekere kick geeft, dus dit is écht iets voor mij. Mijn cappuccino was zacht, maar had wel een diepe, rijke smaak.

De koffie van Bonomi kan je voorlopig enkel online bestellen, maar hou zeker ook hun website in de gaten om op de hoogte te zijn zodra er ook een verkooppunt in jouw buurt is. Voor mij is de Bonomi Blu een favoriet, maar als je eerder op zoek bent naar een erg sterke en bittere koffie is de Bossanova eerder iets voor jou. En dan is er ook nog de Colombia Supremo Medellin, die wat helderder is en een fruitige afdronk heeft.

Met mijn code silkeblogsbonomi krijg je nu ook 10% korting, dus dit is het ideale moment om de koffie van Bonomi uit te proberen.

Ben jij een koffie- of theepersoon?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.