Review: The Ordinary Huidverzorging

Het is ondertussen al een tijdje geleden dat ik een paar producten van The Ordinary bestelde bij Lookfantastic.nl. Inmiddels heb ik ze allemaal uitgebreid kunnen researchen en zelf kunnen uittesten. Vandaag vertel ik je er alles over, en ik kan je nu al vertellen: deze komen op je wishlist!

Ik bestelde vier producten van The Ordinary om ze zelf te proberen. Online had ik al heel wat goeds gelezen over het merk, en deze vier producten bleken de top van de top te zijn. Ik was dan ook ontzettend benieuwd naar hun werking op mijn huid.

The Ordinary “Buffet” Multi-Technology Peptide Serum, € 14,95
The Ordinary Serum Foundation, € 6,95
The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion, € 9,45
The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10%, € 6,45

Ik begin met een van de populairste producten van The Ordinary: het “Buffet” Multi-Technology Peptide Serum. Het is een serum dat zich richt tegen verschillende tekenen van veroudering. Ik ga je niet vervelen met de ingrediëntenlijst, maar ik kan je wel zeggen dat ik hem grondig heb nagekeken en dat hij goedgekeurd is: hij zit vol met actieve ingrediënten die je huid zullen verzorgen, en de ingrediënten die je huid irriteren zijn er volledig uit gelaten.

Dit serum heb ik een aantal weken gebruikt en ik ben enthousiast. Ik heb zelf gelukkig nog geen rimpels of lijntjes, maar ik merk wel dat mijn huid er heel glad en egaal uitziet. Het serum voelt een beetje vreemd aan op mijn gezicht, en geeft niet dat gehydrateerde effect. Een dagcrème achteraf is voor mij zeker nodig.

The Ordinary heeft ook foundations. Ik koos voor de Serum Foundation, die heel vloeibaar is en onzichtbaar zou zijn op de huid. Hij bevat SPF15, en dat is zeker een mooie toevoeging aan je zonnebescherming, en hij is verkrijgbaar in 21 kleuren. Dankzij de code kan je gemakkelijk de juiste kleur voor jouw huid kiezen, ook online. De dekking is medium, wat dit een perfecte foundation voor elke dag maakt.

Op de foto hierboven draag ik geen make-up. Mijn huid ziet er best goed uit, vind ik, maar hier en daar zijn er nog wat roodheden.

Hierboven draag ik de The Ordinary Serum Foundation. Hij dekt wat sterker dan ik had verwacht, maar het is wel nog natuurlijk. Roodheden zijn bedekt, maar het plekje op mijn rechterkaak (links op de foto) zie je er nog wel doorheen. De foundation zit wel mooi op mijn huid, maar ik merk dat hij een beetje aan de droge kant is. Na een tijdje worden er wat velletjes zichtbaar. Als je een vette of gecombineerde huid hebt, zal dit zeker een goede keuze voor jou zijn!

Met de Granactive Retinoid 2% Emulsion werkt zowel anti-aging als tegen acne. Dit serum bevat retinoïde, waardoor het een krachtig serum is dat je huid intens zal verbeteren. Let op: als je huidverzorging met retinoïden gebruikt, wordt je huid gevoeliger voor de zon. Een hoge SPF dragen is dus de boodschap.

Mijn huid is best gevoelig voor acne, al heb ik het de laatste jaren wel wat meer onder controle gekregen. Retinoïden zorgen ervoor dat je acne verbetert, al kan je wel merken dat bij het begin van de behandeling je acne even wat erger wordt, maar daarna zal je wel verbetering merken.

Mijn acne werd niet erger, enkel beter! Tijdens het gebruiken van dit serum heb ik niet één puistje gehad.

Ik sluit af met de Azelaic Acid Suspension 10%. Het is een crème met azelaïnezuur, en dat zuur zorgt voor een heldere, egale huid. De crème zorgt voor een verbeterde huidstructuur, en een egalere huid. Dit is zo’n product dat iedereen kan gebruiken, vind ik, en je kan het gemakkelijk toevoegen aan je huidverzorgingsroutine. Deze is zeker een favoriet! En voor de prijs moet je het niet laten, want hij kost nog geen €7.

Conclusie

Oh, wat ben ik fan van The Ordinary. Als je écht je huid wil verbeteren, zou ik deze sowieso uitproberen. Ze zijn heel erg betaalbaar, dus je hebt niks te verliezen. Mijn favoriet is de Azelaic Acid Suspension 10%, die mijn huid een heldere uitstraling geeft. Maar ik blijf zeker alle producten gebruiken. Ik kan niet wachten om de andere producten uit te proberen!

Ga jij een product van The Ordinary proberen?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

  • Gaby schreef:

    Ik heb de reiniger ervan vind ik fijn de retinol2% doet ook goed zijn werk en de dag crème die gebruik met de vitamine c poeder maar de crème vind ik een beetje moeilijk uit te smeren. Maar ga zeker nog meer proberen

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.