Outfit: Cast Iron

Vorige keer waren jullie heel enthousiast toen ik de outfit van mijn vriend Nikola deelde. Ik schakelde hem daarom opnieuw in, met deze keer een outfit die hij uitkoos bij Sans-Online, waar je ontzettend veel leuke merken kan vinden zoals Cars en Superdry. Vorige keer had ik daar een bestelling geplaatst, waar ik heel blij mee was. En nu is het aan Nikola. Benieuwd welke items hij uitkoos? Lees snel verder!

Nikola zijn stijl is over het algemeen vrij klassiek. Hij kiest vaak voor een jeans met een hemd, maar gaat daarbij wel op zoek naar goede kwaliteit, een mooie fit of een leuke print (die niet te opvallend is).

Ook deze outfit is zo’n goede samenstelling van tijdloze items. Nikola koos online een donkerblauwe jeans uit van Pierre CardinEen donkere jeans is een musthave in een mannenkleerkast. Je kan hem met heel veel combineren, en zeker nu het herfst is zal Nikola deze vaak dragen.

Hij combineert zijn donkere jeans met een wit hemd van Cast Iron. Het printje maakt het hemd wat meer casual, en wat ik er vooral mooi aan vind is dat het perfect past. Da’s zo belangrijk voor een hemd, hé. Dankzij de print krijgt het hemd ook een beetje textuur, wat de look meteen heel stijlvol maakt.

Zijn sneakers zijn van Tommy Hilfiger. Ze zijn volledig wit, met op de rand een klein logo, maar wat de schoenen vooral leuk maakt is de zool. Die is namelijk volledig in de kleuren van Tommy Hilfiger. Het valt niet op als hij stilstaat, maar als hij wandelt zie je het wel.

Het horloge dat Nikola draagt is van Skagen. Deze heeft hij al heel lang, al van voordat wij elkaar leerden kennen, en is zeker een van zijn favorieten. Een zilveren mesh bandje en het horloge zelf is tijdloos. Een horloge toevoegen aan je outfit is altijd een goed idee!

[FinalTilesGallery id=’29’]

Wat vind jij van Nikola’s outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.