Outfit: Nieuwe ski-outfit van Protest

Onlangs mocht ik een nieuwe ski-jas en een muts uitkiezen bij Protest, een Nederlands fashion-georiënteerd sportswear bedrijf. Ze maken functionele én hippe kleding voor boarders. Dus of je nu op zoek bent naar je ski- en snowboardkleding, surfoutfit of een nieuwe bikini: je kan het allemaal vinden bij dit merk uit Nederlandse bodem. Vandaag toon ik je mijn keuze! 

Mijn muts en jas komen, zoals ik al zei, van Protest. Neem zeker eens een kijkje op hun website, want ze hebben heel wat dames ski jassen, dames skibroeken maar ook ski jassen voor heren en skibroeken voor heren. Als je dus van plan bent om nog op sneeuwvakantie te vertrekken is dit zeker een merk waar je rekening mee kan houden.

Uit hun collectie koos ik een supermooie roze ski-jas uit. Ik ging voor het model Cutie, een jas uit ribstof die heel waterbestendig is, en tegelijkertijd ook heel ademend. Je zal dus zeker droog en warm op de piste staan! Hij is niet enkel functioneel, maar ook echt nog mooi (zeker voor een ski-jas). Ik vind het leuk dat de jas wat korter is dan andere ski-jassen. Omdat ik nogal klein ben, verdrink ik vrij snel in een te lange jas, dus deze Cutie is perfect voor mij!

Mijn superleuke muts is de Pickles variant. Een zwarte muts combineer je gemakkelijk met elke ski-outfit, en de grote pompon bovenaan maakt hem speels. Ik koos voor een print met sneeuwvlokjes, want dat vond ik wel gepast. De muts heeft twee lagen, waardoor hij je hoofd heerlijk warm houdt.

De rest van mijn outfit is van NA-KD. Ik had deze items al getoond op mijn Instagram story, want ik had een een bestelling bij hen geplaatst en echt élk item is perfect voor mij. Binnenkort zie je ook de andere stukken voorbij komen.

Ga jij ook sneeuwvakantie?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.