Lancôme Idôle

Even geleden was ik uitgenodigd voor het event waar de geur Idôle van Lancôme werd gelanceerd. Voor het geval dat je het niet op mijn Instagram story hebt gezien: het was een fantastische avond, met heerlijk eten, en meer nog: een heerlijk parfum. Vandaag vertel ik je meer over Lancôme Idôle.

Lancôme is al langer een van mijn meest favoriete luxemerken. Ik hou van hun image, omdat het elegantie uitstraalt. Het nieuwe parfum dat ze onlangs lanceerden, Idôle, is een heerlijke geur, die ik je vandaag ook heel graag wil voorstellen.

Lancôme Idôle, € 94,50 voor 50ml

Het parfum staat voor de vrouw met ambitie, die haar eigen regels bepaalt. Idôle staat voor je eigen idool zijn, en dat vind ik een prachtige boodschap. Met Zendaya als gezicht voor de geur, weet je dan ook meteen wat de geur wilt uitstralen: kracht, onafhankelijkheid, succes.

Topnoten

Bergamot
Peer

Hartnoten

Turkse roos
Provençaalse roos
Indiase jasmijn

Basisnoten

Witte muskus
Vanille

De noten die je het hardst ruikt zijn de roos en de peer. Het is echt een heerlijke combinatie. Het parfum blijft heel lang hangen, en heeft een diepte om “u” tegen te zeggen.

Dan wil ik het ook nog even hebben over het flesje, want dat is ook heel vernieuwend. Het is het dunste flesje ooit, met een dikte van maar 15mm. De flacon is dus ongeveer even groot en dik als je smartphone, waardoor je hem gemakkelijk kan meenemen in je tas. Er is ook een hoesje verkrijgbaar, zodat het flesje goed beschermd is.

Conclusie

Wat is de Lancôme Idôle geur heerlijk. Ik raad je zeker aan om eens te ruiken als je in de parfumerie bent als je houdt van frisse, bloemige geuren die een zekere elegantie uitstralen. De noten werken in perfecte harmonie, en dankzij het dunne flesje neem je hem overal gemakkelijk mee.

Lancôme Idôle, € 94,50 voor 50ml

Wat voor geuren vind jij het lekkerst?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.