Outfit: Romantique

Milkmaid jurkjes zijn een trend, en al is het er misschien het weer niet meer voor, ik vind het prachtig staan. Het is elegant en vrouwelijk, en heeft ook iets schattigs. Ik vond een tijdje geleden de perfecte milkmaid dress. Ik vond hem zelfs zo mooi dat ik hem in twee kleuren bestelde. De roze variant heb je ondertussen al gezien, en vandaag toon ik je de andere kleur. 

Ik ben helemaal weg van dit jurkje. Het is zo’n jurkje dat altijd gepast is. De mouwen zijn lang, en de halslijn is vrij recht, en het is ook gewoon heel erg mooi afgewerkt. Deze jurk is van Missguided.

Ik draag een paar sandalen van ASOS. Deze heb ik al een tijdje, en hoewel ze heel mooi zijn draag ik ze niet zo vaak. Ze zijn namelijk niet de meest comfortabele. Online zijn ze ondertussen uitverkocht, maar ik vond een mooi alternatief voor een klein prijsje. De link hieronder zal naar het alternatief leiden, dat ook wat meer ondersteuning biedt dan deze.

Mijn tasje is van Yves Saint Laurent. Het is zo’n tasje dat overal bij kan, vooral door de mooie camel kleur. De gouden accenten geven het nog meer elegantie, dus ik vond deze wel ideaal voor deze outfit.

Jurk: Missguided // Sandalen: ASOS // Tasje: Yves Saint Laurent

Hou jij van de milkmaid dress trend?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.