Biolage Colorlast

De haarverzorging van Biolage is al heel lang een van mijn favorieten. Elk product dat ik van hen al probeerde vond ik fantastisch. Ze verzorgen mijn haar zo goed, en ik hoor ook van veel mensen rond mij dat ze helemaal fan zijn. Ik kreeg vorige week een paar producten uit de Colorlast lijn opgestuurd, en ik was super enthousiast om ze te proberen. Dat heb ik gedaan, en vandaag lees je mijn review. 

Kleur maakt mij altijd blij. Mijn haar is niet gekleurd, maar ik vind heel vaak dat verzorging die gericht is op gekleurd haar net heel goed werkt voor mijn haar. Het verzorgt mijn haar, maakt het niet vet en zorgt voor een prachtige glans.

De Biolage Colorlast producten zijn gericht op gekleurd haar. Orchidee zorgt ervoor dat je kleur straalt, samen met de lage pH-waarde, en doordat ze je haar zachtjes reinigen, blijft de kleur ook langer zitten. De producten bevatten geen parabenen, en dat is goed voor je haar!

Biolage Colorlast Purple Shampoo, € 12,95
Biolage Colorlast Shampoo, € 12,95
Biolage Colorlast Pack, € 12,95

Dit is de Biolage Colorlast Purple Shampoo. Paarse shampoo is voor mij geen onbekende, want soms krijgen mijn blonde haren een beetje een gele schijn. Dankzij de paarse pigmenten in de shampoo wordt die gele gloed geneutraliseerd. De shampoo maakt je haar 2,5 keer gladder en maakt het 3 keer minder breekbaar.

Dit is de “gewone” Biolage Colorlast. Het is een shampoo met orchidee, die het vervagen van je kleur tegengaat. Hij zou ervoor zorgen dat je salonkleur er wel 9 weken goed blijft uitzien. Behalve dat verzorgt hij je haar ook gewoon heel goed, en het aller-, allerfijnste: hij ruikt heerlijk.

Ik was mijn haar altijd twee keer. Ik gebruik eerst de gewone Biolage Colorlast, en daarna de paarse shampoo.

Na de wasbeurt met de shampoos gebruik ik deze Biolage Colorlast Deep Treatment Pack. Dit masker zorgt voor intens glanzend haar, met een stralende kleur en sterke punten. Normaal ben ik niet zo’n fan van maskers, maar dit masker is héérlijk. De geur is fantastisch, mijn haar ruikt echt naar parfum. En dankzij de abrikozenpitjes voelt het masker superfijn aan op mijn haar. Na gebruik is mijn haar zacht, sterk, dik, en glanzend. Dit is écht een aanrader.

Biolage Colorlast Purple Shampoo, € 12,95
Biolage Colorlast Shampoo, € 12,95
Biolage Colorlast Pack, € 12,95

Heb jij de producten van Biolage al geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

  • Lodi schreef:

    Een masker in mijn haar vind ik altijd zo fijn, maar doe ik echt te weinig. Hier gebruik ik ook paarse shampoo, maar dan voor mijn grijze haren. Het werkt altijd erg goed, ik vind de verpakking trouwens erg mooi van deze producten.

  • ingrid schreef:

    ik ken dit merk nog niet. klinkt fijn en de prijs valt best mee

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.