Karl Lagerfeld X L’Oréal Paris

Ik hou ervan als twee merken samenwerken en iets moois creëren, en dat gebeurde toen Karl Lagerfeld en L’Oréal Paris de handen in elkaar sloegen om een lijn te creëren met lipsticks, een mascara en een eyeliner. Deze collab maakte mij meteen enthousiast, dus ik probeerde vier kleurtjes van de Karl Lagerfeld X L’Oréal Paris Color Riche Lipsticks uit. 

De “soundtrack” van de collectie zijn een aantal bekende quotes van Karl Lagerfeld, waarop ook de namen van de lipsticks zijn gebaseerd.

In totaal bestaat de Karl Lagerfeld X L’Oréal Paris collectie uit 2 metallic eyeliners, een mascara en 6 tinten lipstick, waarvan ik er vandaag 4 uitprobeer.

Karl Lagerfeld X L’Oréal Paris Color Riche Lipstick, € 14,99

De verpakkingen zien er alvast heel erg mooi uit. Ik hou van de Color Riche lipsticks, en heb er dan ook al een heel aantal in mijn collectie zitten. De “speciale” lipsticks zien er altijd éxtra mooi uit, en ik word vanzelf blij als ik de mooie hulsjes zie.

De kleuren hebben allemaal een K in hun naam. Dit zijn de kleuren die ik uitprobeer:

Kontrasted, een diepe paarse kleur.
ProvoKative, een intense rode tint.
Karismatic is een felroze lipstick.
Kultured, de perfecte nude lip.

Op de foto hierboven heb ik de lipsticks op mijn arm geswatcht. Ik vind de kwaliteit top, alleen vind ik Kontrasted (de paarse tint links) wat minder egaal dekken. Ze voelen wel allemaal heel zacht aan op mijn huid, en ze blijven goed zitten. Ze hebben een beetje een staining effect, waardoor je de lipstick heel lang blijft zien.

Karl Lagerfeld X L’Oréal Paris Color Riche Lipstick
Kontrasted

Donkerpaarse tinten draag ik zelf bijna nooit. Ik vind niet dat ik er goed mee sta, maar ik vind wél dat Kontrasted heel mooi op mijn lippen zit. Hij dekt best goed, zeker voor zo’n donkere tint, en hij voelt heerlijk romig aan.

Karl Lagerfeld X L’Oréal Paris Color Riche Lipstick
ProvoKative

Zin in een snoeproze kleur? Dan is ProvoKative iets voor jou. De tint is intens roze, en dekt perfect.

Karl Lagerfeld X L’Oréal Paris Color Riche Lipstick
Karismatic

Rode lipstick is altijd een goed idee. Karismatic is zo’n perfecte neutrale tint, die bij iedereen mooi is. Ook de kwaliteit is heel goed: een perfecte dekking, en een romige finish.

Karl Lagerfeld X L’Oréal Paris Color Riche Lipstick
Kultured

Ik sluit af met deze roze nude tint: Kultured. Op mijn lippen is hij net wat meer roze dan in de huls, maar nog steeds vrij neutraal. De ondertoon is lichtjes koel, waardoor mijn warme huid een beetje clasht.

Conclusie

Ik hou van mooie samenwerkingen tussen merken. De lipsticks zijn van supergoede kwaliteit, en al zijn het misschien niet allemaal de kleuren die ik zelf meteen zou kiezen, vind ik de kleuren goed samengesteld. Iconisch. De Karl Lagerfeld X L’Oréal Paris collectie is zeker de moeite waard, alleen al omdat het echte collector’s items zijn.

Karl Lagerfeld X L’Oréal Paris Color Riche Lipstick, € 14,99

Welke kleur vind jij het mooist?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.