Outfit: Fall in Love

Voor mij mag het eigenlijk het hele jaar door zomer blijven, maar ergens kan ik de herfst ook wel appreciëren. Gezellig binnen zitten, dikke truien dragen, het heeft iets. Mijn outfit vandaag is zeer herfstig, want vandaag ben ik wél in de herfstmood. 

Voor de herfst vind ik het belangrijk dat je geen outfit draagt waarin je “verdrinkt”. Ik heb als het wat kouder wordt nogal snel de neiging om hele losse, oversized kleren te dragen. Dat kan, zolang je probeert er een silhouette in te krijgen.

En dat deed ik. Ik draag de perfecte herfsttrui van Terra Di Siena, en die is heerlijk om te dragen. Hij is los, warm, en in een prachtige herfsttint. Ik combineerde de trui met een kokerrok in nepleer, en draag de trui in mijn rok. Zo creëer je nog wel een taille, maar heb je wel die casual, herfstige look.

Ook de geruite jas die ik vandaag draag is van Terra Di Siena. Hun kleding is altijd zo mooi, warm, en comfy. Neem zeker eens een kijkje naar hun nieuwe collectie, want er zitten prachtige stukken tussen! Deze jas is echt een van mijn favorieten. Meestal draag ik neutrale jassen, omdat die gemakkelijk te combineren zijn, maar dit exemplaar ziet er gewoon zo gezellig uit.

Mijn rokje is van Boohoo. Onlangs heb ik een grote bestelling geplaatst, want ik ben bezig met een makeover van mijn kledingkast. Er zitten veel te veel items in waar ik niet gelukkig van word. Dit rokje was zo’n specialer item, dat wel gemakkelijk te combineren is én ook flatterend is voor mijn lichaam.

Omdat het niet zo warm is buiten, heb ik mijn overknee laarzen aangedaan. Deze zijn van ASOS, en ze zijn dus best betaalbaar. Ik hou van laarzen die hoog zijn, want zo kan je perfect een rokje of een jurk aandoen zonder dat je koude benen moet hebben. Deze laarzen hebben geen hak, dus ze zijn heel casual.

Accessoires! Ik draag een ketting van Edith & Judith, een superleuk merk dat oude juwelen recycleert en er nieuwe juwelen van maakt. Wat een goed idee, en het is echt een mooie ketting. Mijn horloge is uiteraard weer van Danish Design, mijn favoriete merk van horloges of all time.

Trui: Terra Di Siena // Jas: Terra Di Siena // Rok: Boohoo // Laarzen: ASOS // Ketting: Edith & Judith // Horloge: Danish Design

Hou jij ook zo van herfstmode?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

15 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.