The Body Shop Deluxe Beauty Advent Calendar

Het is misschien een beetje vroeg, maar hier ben ik al met de eerste adventskalender van 2019! The Body Shop bracht maar liefst 3 adventskalenders uit in het teken van een sterkere positie voor meisjes en vrouwen. The Body Shop werkt samen met Plan International, een ontwikkelingsorganisatie die opkomt voor kinderrechten, met name gelijke rechten en kansen voor meisjes overal ter wereld.

Dit is hij dan, de The Body Shop Deluxe Beauty Advent Calendar. Hij kost €85,00 en heeft een waarde van meer dan €140,00. De tekening is geïnspireerd op de gezellige straatjes van Brighton en al is het nog maar oktober, ik raak er helemaal van in de kerstsfeer.

Bij deze een dikke spoiler alert want als je verder scrollt ontdek je alles wat in de The Body Shop Deluxe Beauty Advent Calendar zit.

The Body Shop Deluxe Beauty Advent Calendar, € 85,00

Hij ziet er niet enkel superleuk uit, want hoe kan je nu wachten om alle doosjes te openen? Door hem te kopen steun je ook een goed doel. Dit is wat The Body Shop vertelt:

Als je in november en december 2019 bij The Body Shop winkelt, steun je het streven van Plan International om £ 250.000 in te zamelen zodat 1500 meisjes in Indonesië en Brazilië de vaardigheden kunnen leren die ze nodig hebben om werk te vinden of voor zichzelf te beginnen.

De Deluxe Beauty Advent Calendar bevat 25 verwencadeau’tjes, kleine en grote, bad en body, make-up en meer.

Laten we hem uitpakken:

Ik heb de The Body Shop Deluxe Beauty Advent Calendar hélemaal uitgepakt, om te checken of hij z’n geld waard is, en dat is zeker het geval. Zoals je kan zien zitten er full size producten bij, mini’s, bath bombs, maskertjes, een spons, … Er was geen enkel doosje dat me teleurstelde, dus ik kan deze Deluxe Beauty Advent Calender aanraden als je houdt van leuke verwenproductjes, en al helemaal als je houdt van The Body Shop.

Het is een mooie mix van verschillende producten. Mijn favorieten zijn de Strawberry shampoo en conditioner, maar alle producten toveren een glimlach op mijn gezicht.

The Body Shop Deluxe Beauty Advent Calendar, € 85,00

Hou jij ook zo van adventskalenders?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.