L’Oréal Paris Bambi Eye False Lash Mascara & Matte Signature Liner

You can do it, deer. Zijn jullie ook zulke grote fans van Bambi? Ik alvast wel, en L’Oréal Paris blijkbaar ook. Onlangs lanceerden ze de Bambi Eye False Lash Mascara, een mascara die je ogen geeft zo groot als die van Bambi. Vandaag vertel ik je alles over deze mascara, en ik probeerde ook de Matte Signature Liner uit. 

Heldinnen creëren hun eigen sprookjes. Een goede mascara maakt je look echt af. Ik kan echt niet zonder een likje mascara, en het liefst wil ik mooi gesepareerde, volle en lange wimpers.

Aanschouw de L’Oréal Paris Bambi Eye False Lash Mascara en de Matte Signature Liners. Hun verpakkingen zijn alvast heel mooi: metallic, elegant en weerspiegelend.

L’Oréal Paris Bambi Eye False Lash Mascara, € 17,99
L’Oréal Paris Matte Signature Liner, € 13,99

Ik begin met de Matte Signature Liners. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, waarvan ik de zwarte en de bruine uitprobeer. Ik ben alvast heel enthousiast over de verpakkingen, want die zien er prachtig uit.

Het zijn vloeibare eyeliners, en het handige aan dit soort liners is dat ze niet zo gemakkelijk uitdrogen. Ze werken als een veer in inkt: je hebt een kwastje dat in een potje met de vloeistof zit. Ik vind dit soort eyeliners best handig, want ze zijn altijd “nat” en ze liggen goed in de hand.

Hierboven heb ik beide Matte Signature Liners op mijn arm aangebracht. Links zie je de zwarte liner, en rechts de bruine. Ze zijn superintens en in één veeg heb je een diepzwart of -bruin lijntje.

Dan is het tijd om de Bambi Eye False Lash Mascara te testen. Het borsteltje is een beetje bol, en heeft siliconen haartjes. Het effect dat deze mascara creëert is een ultralicht, ultrasoepel en ultra-intens.

Hierboven heb ik de L’Oréal Paris Bambi Eye False Lash Mascara en de Matte Signature Liner in de zwarte kleur aangebracht. Mijn wimpers zijn vol, blijven inderdaad soepel, en het effect is intens. De siliconen haartjes grijpen mijn wimpers goed vast en zorgen voor een mooie, egale laag.

Conclusie

De L’Oréal Paris Bambi Eye False Lash Mascara & Matte Signature Liners zijn pareltjes. Niet alleen om hun supermooie verpakkingen, al zijn die echt wel de moeite waard, maar ook voor hun intensiteit. De Matte Signature Liners zijn ontzettend goed gepigmenteerd, en werken gemakkelijk en precies. De Bambi Eye False Lash Mascara geeft mijn wimpers volume, lengte en krul, én hij houdt de haartjes soepel.

De producten van L’Oréal Paris zijn verkrijgbaar bij de drogist en online.

L’Oréal Paris Bambi Eye False Lash Mascara, € 17,99
L’Oréal Paris Matte Signature Liner, € 13,99

Vind jij Bambi ook zo’n leuke film?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.