Outfit: Time is on your side

We kennen het allemaal: te weinig tijd hebben. Soms lijken de dagen voorbij te vliegen, en is er gewoon tijd tekort. Dus moeten we nu en dan de tijd nemen. Vandaag wil ik je voorstellen aan een prachtig horloge van Meccaniche Veneziane. Het is het nieuwste accessoire van Nikola en het is echt een prachtstuk.

Nikola draagt een tijdloos horloge van Meccaniche Veneziane. Het horloge heeft een witte wijzerplaat en een bruin leren bandje. Meccaniche Veneziane combineert Swiss made uurwerken met handgemaakte leren horlogebanden, en zelfs het houten doosje waar het horloge in zit is handgemaakt. Het is een mechanisch horloge, dus de wijzer “tikt” niet maar “glijdt” eerder. Het uurwerk is automatisch, en dat betekent dat het horloge wordt opgeladen door het te dragen. Hoe cool is dat? Je moet de batterij nooit vervangen, enkel een beetje bewegen met je pols. Ik ken zelf echt helemaal niks van horloges, maar ik vind het wel heel fascinerend om erover bij te leren.

Verder draagt Nikola zijn kostuumbroek van Suit Supply. Hij koos voor een donkerblauw kostuum. Dat is net wat minder klassiek dan een zwart kostuum en staat hem heel goed. Nikola draagt vrij vaak een kostuum. Een mooi horloge maakt die look helemaal af, en dat doet deze zeker.

Zijn hemd is van Eterna. Dit hemd kreeg hij van eens met Valentijn, en het is een van zijn favoriete witte hemden. In de hals van het hemd staat een kusje gedrukt, dat je meestal niet kan zien. Ik vind het een heel leuk detail!

Nikola draagt zijn witte sneakers van Tommy Hilfiger. Door de outfit te combineren met een paar witte sneakers wordt de look meteen een stuk meer casual. Als hij gaat werken, doet hij wel altijd zijn nette schoenen aan, en dan ziet alles er wat klassieker en gekleder uit. Ik vind hem er stiekem altijd goed uitzien!

[FinalTilesGallery id=’33’]

Horloge: Meccaniche Veneziane // Broek: Suit Supply // Hemd: Eterna // Sneakers: Tommy Hilfiger


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.