2 nieuwe producten van Paula’s Choice

Ik ben een grote fan van Paula’s Choice. Bijna heel mijn huidverzorgingsroutine bestaat uit producten van dit fantastische merk en mijn huid is daar heel blij mee. Als er een nieuw product is wil ik het altijd uitproberen. Benieuwd welke voordelen ze hebben voor mijn huid, probeerde ik het Earth Sourced Power Berry Serum en het Super Hydrate Overnight Masker

Twee groene producten. Links zie je het Earth Sourced Power Berry Serum en rechts het Super Hydrate Overnight Mask. Twee producten die mijn huid een extra boost en verzorging gaan geven.

Paula’s Choice Earth Sourced Power Berry Serum€ 33,00
Paula’s Choice Super Hydrate Overnight Mask, € 32,00

Het Power Berry Serum zit in een schattige, groene tube, en bevat extracten van maar liefst 13 soorten bessen. Propvol anti-oxidanten beschermt het serum je huid tegen schadelijke milieu-invloeden en werkt daardoor anti-aging.

De tube is misschien felgroen, maar het serum zelf heeft een schattige roze kleur. Het bestaat voor 95% uit natuurlijke ingrediënten. Op mijn huid voelt het serum heerlijk licht aan. Het hydrateert mijn huid en trekt snel in. Ik hou van fijne serums, en deze is zeker goedgekeurd.

Dit is het Super Hydrate Overnight Mask. De nacht gebruik ik graag om mijn huid extra verzorging te geven, en nu en dan is mijn huid nogal droog. De afgelopen week heb ik het masker elke avond aangebracht, en ik kan je zeggen: het is heerlijk om wakker te worden met een volle, zachte huid. Dit masker is meteen een favoriet geworden!

Het masker blijft enigszins op je huid liggen, maar voelt niet vettig aan. Dat is iets dat ik belangrijk vind, want ik wil niet dat het masker ’s nachts in mijn haar komt en dat mijn haar vettig wordt. Het gevoel op je huid is eerder een beetje sticky, maar na een paar minuten trekt dat ook weer weg.

Conclusie

Ik had het al wel een beetje verwacht, maar het Earth Sourced Power Berry Serum en het Super Hydrate Overnight Mask van Paula’s Choice zijn een prachtige aanvulling op mijn huidverzorgingsroutine. Het serum gebruik ik ondertussen elke dag, en ’s avonds sluit ik mijn routine af met het masker. Mijn huid ziet er echt goed uit, al zeg ik het zelf!

Paula’s Choice Earth Sourced Power Berry Serum€ 33,00
Paula’s Choice Super Hydrate Overnight Mask, € 32,00

Ben jij ook al fan van Paula’s Choice?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.