Bourjois Big Lashes & Brow Fiber Oh Oui!

We houden allemaal van een goede lik mascara op onze wimpers, maar ook op je wenkbrauwen kan je mascara gebruiken om ze voller te doen lijken. Bourjois kwam op de markt met de nieuwe Big Lashes Oh Oui! Mascara en de Brow Fiber Oh Oui! Brow Mascara. Uiteraard probeerde ik ze uit, en vandaag vertel ik je er alles over. 

De Bourjois Oh Oui! Mascara & Brow Mascara zitten in een strak vormgegeven huls, die zo typerend is aan Bourjois. Ik vind dat de verpakkingen van Bourjois altijd on point zijn.

Bourjois Big Lashes Oh Oui! Mascara, € 14,99
Bourjois Brow Fiber Oh Oui! Brow Mascara, € 11,49

Ik begin met de “gewone” mascara. De Bourjois Big Lashes Oh Oui! Mascara belooft extreem volle en lange wimpers, en zou zacht aanvoelen. Het borsteltje is in het midden wat smaller dan de uiteinden, en dat is goed: ik heb wel goede ervaringen met dit soort borsteltjes.

Dit zijn de Brow Fiber Oh Oui! Brow Mascara’s. Ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren: BlondChatain en Brun. Het is eigenlijk echt een mascara voor je wimpers. Hij houdt je wenkbrauwhaartjes in model, en maakt ze voller en intenser, voor een mooie, volle wenkbrauw.

Op de foto hierboven draag ik de Bourjois Big Lashes Mascara en de Brow Fiber Oh Oui! Brow Mascara in de kleur Blond.

De Big Lashes Oh Oui! Mascara is echt goed. Hij maakt mijn wimpers lang, vol, diepzwart en ze zijn mooi gesepareerd. Het borsteltje werkt zoals verwacht fijn, dus ik zeg oui!

Op mijn wenkbrauwen zie je de Brow Fiber Oh Oui! Brow Mascara. Het effect is zeker natuurlijk, maar mijn wenkbrauwen zien er toch nét iets voller uit, en het fijnste vind ik dat de wenkbrauwmascara mijn wenkbrauwhaartjes mooi op hun plek houdt.

Conclusie

Ik zeg volmondig Oui! tegen de Bourjois Big Lashes & Brow Fiber Oh Oui! Brow Mascara. De “gewone” mascara maakt mijn wimpers lang en vol, en de wenkbrauwmascara is heel gemakkelijk in gebruik en houdt mijn haartjes mooi in model.

De Bourjois Oh Oui! producten zijn verkrijgbaar bij de drogist en online.

Bourjois Big Lashes Oh Oui! Mascara, € 14,99
Bourjois Brow Fiber Oh Oui! Brow Mascara, € 11,49

Gebruik jij een wenkbrauwmascara?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.