Outfit: City Lights

De feestdagen komen eraan, dus het begint tijd te worden om na te denken over je party-outfit! Onlangs lanceerde NIKKIE haar collectie voor de feestdagen, en wauw: wat een prachtige stukken zaten daarbij. Vandaag draag ik een van die looks. Het werd een combinatie van een rokje met een t-shirt. En de quote op het t-shirt maakt het helemaal af. 

Ik koos voor een rokje met een t-shirt. Het is eens iets anders dan het zoveelste zwarte jurkje, hé! De outfit ziet er feestelijk uit dankzij de glinsterende details op het rokje, en de gouden letters op het t-shirt.

Het rokje en mijn t-shirt zijn allebei van NIKKIE. Ik koos deze outfit uit hun feestcollectie, en ik vind het echt een toplook.

Op het t-shirt kan je in gouden letters city lights lezen. De letters zijn een beetje driedimensionaal waardoor ze nog harder opvallen. Dit t-shirt is ook verkrijgbaar in het paars, maar ik koos voor de zwarte kleur zodat ik die ook doorheen het jaar kan dragen met een jeans.

Hoe leuk is mijn rokje? Ik draag tegenwoordig heel graag rokjes. Dit rokje is een bouclé variant, die er heel stijlvol uitziet. In de stof zitten ook glinsterende draadjes voor een extra feestelijk effect. Er is ook een matchende blazer beschikbaar. De rok sluit langs de zijkant met een stevige rits.

Om niet téveel been te laten zien, koos ik voor mijn overknee laarzen. Laarzen die tot aan je dijen komen zien er heel stijlvol uit én zorgen ervoor dat je niet te bloot bent, en het dus ook niet te koud krijgt aan je benen. Ik draag echt heel vaak hoge laarzen, en deze van Steve Madden hebben een beetje een hak maar zitten heerlijk comfortabel. Een aanrader!

[FinalTilesGallery id=’34’]

T-shirt: NIKKIE // Rok: NIKKIE // Laarzen: Steve Madden

Heb jij al een outfit gekozen voor de feestdagen?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.