Wishlist: sneakers, winterjassen en meer van Winkelstraat.nl

Ik heb al een tijdje niet meer geshopt, en ik ben bezig met een hele makeover van mijn kledingkast: ik wil enkel nog dingen in mijn kast hebben die ik écht draag. Nu is het tijd om een paar items toe te voegen die mijn stijl aanvullen. Ik vond een online shop waar ik al heel wat mooie sneakers en winterjassen heb gevonden, en vandaag deel ik je mijn wishlist. 

Burberry trenchcoat

Al heel lang wil ik een trenchcoat, en het allerliefst eentje van Burberry. Bij Winkelstraat.nl vind je heel wat winterjassen voor dames, en deze vind ik helemaal perfect. Het ruitenprintje aan de binnenkant geeft de jas een extra touch, en zeg nu zelf: een trenchcoat is toch gewoon een échte musthave.

Balenciaga sneakers

Ook al langer op mijn lijstje: dames sneakers van Balenciaga. Ik weet het: ik heb al heel veel schoenen. Maar deze chunky sneakers zijn toch écht wel uniek. Je komt ze heel vaak tegen op Instagram, en aanvankelijk was ik niet overtuigd, maar ondertussen ben ik helemaal om.

Guess handtas

Een mooie handtas maakt je outfit helemaal af, en ik ben nog op zoek naar een tas met een lichte kleur. Ik vond deze tas van Guess en die vind ik perfect. Het is een shopper in een neutrale kleur die bij al mijn outfits supergoed zal passen.

Chloé broek met print

Broeken vind ik tegenwoordig moeilijk. Ik ben jeansbroeken een beetje beu en dat beperkt mijn keuze nogal. In mijn kast lagen voornamelijk jeansbroeken, maar die zijn ondertussen weg. Een mooie broek met een speciale print is misschien niet zo gemakkelijk te combineren, maar kan er wel echt prachtig uitzien.

Anine Bing wijde witte broek

Al heel lang wil ik een witte wijde broek. Eentje in een luxueuze stof, met een wat hogere taille. Ik hou van wit, en draag het ook heel graag. Deze broek van Anine Bing voldoet volledig aan mijn verwachtingen dus staat hoog op mijn verlanglijstje.

Patrizia Pepe beige jurk

Iets dat ook nog mist in mijn garderobe is een beige jurk. Deze is perfect om te dragen voor zakelijke gelegenheden, maar ook voor een etentje. Beige is mijn favoriete kleur tegenwoordig, dus een jurk in die kleur kan niet ontbreken.

Welke items vind jij het leukst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.