Tot 30% herfstvoordeel bij De Bijenkorf: mijn favorieten

Het is herfst, en dan denk ik aan gezellig binnen zitten, lange laarzen en oversized truien dragen, en genieten van lange wandelingen in de natuur. Vanaf vandaag is het herfstvoordeel bij De Bijenkorf begonnen: tot wel 30% op je favoriete merken. Ik zet vandaag mijn musthaves op een rijtje. 

Fashion

Voor mij betekent herfst warme kleuren, fluffy stofjes, stoere laarsjes en natuur- en aardetinten. Ik draag zelf liefst jurken met laarzen, of een comfy jeans.

1. SANDRO High waist mom fit jeans

Een casual look begint meestal met een jeans. Nu het herfst is, wil ik liever geen skinny jeans meer dragen, maar deze mom jeans van Sandro voldoet wél helemaal aan mijn eisen. Comfy? Check! Casual? Check! Warm? Check!

2. TED BAKER Tuniekjurk met stippendessin en broderie

In de herfst kan een prachtige jurk niet ontbreken. Deze donkergroene variant van Ted Baker kan je zowel met een hakje dragen, als met een paar sneakers of stoere laarsjes. De afwerking is supermooi en de kleur is de ideale herfsttint.

3. CLAUDIA STRÄTER Mantel in kasjmierblend met klepzakken

Een échte musthave voor de herfst: een lange mantel in een neutrale kleur. Ik beloof het je, deze jas zal je bij al je herfstoutfits kunnen dragen. Dit model van Claudia Sträter is voor mij de perfecte mantel.

4. VAGABOND Kenova chelsea boot van leer

Laarsjes zijn uiterst geschikt om te dragen tijdens de herfst omdat ze comfortabel zijn, lekker warm én ze passen mooi bij je herfstlooks. Hou het simpel met deze chelsea boots van Vagabond en je hebt geen ander paar schoenen meer nodig dit seizoen.

5. MAJE Glina jas van imitatiebont

Op koudere dagen is het enige dat ik écht wil dragen zo’n fluffy jas. Deze jas van imitatiebont van Maje ziet er stijlvol uit en heeft een hoge knuffelbaarheidsfactor.

6. MYOMY My Paper Bag schoudertas van leer

Maak je look af met een mooie handtas, zoals deze van Myomy. Hun paper bag schoudertassen zijn niet enkel hip, maar ook duurzaam én tijdloos. Een verstandige keuze!

Beauty en home

Niet enkel bij de fashionafdeling vind je fijne kortingen. Uiteraard ging ik ook even kijken naar de beautycategorieën, want De Bijenkorf heeft uiteraard ook cosmetica,  én ik kon het natuurlijk niet laten om ook de mooiste woonaccessoires te checken.

1. ESTÉE LAUDER Skincare Value – Limited Edition verzorgingsset

Nu het wat kouder wordt, is het een goed idee om je huid wat extra verzorging te geven. Deze set van Estée Lauder bevat alles wat je nodig hebt om je huid intensief te verzorgen. En dat alles met een korting om U tegen te zeggen!

2. REAL TECHNIQUES Flawless Base Set – make-up kwastenset

Dit is de allerbeste kwastenset die ik ooit in mijn leven heb geprobeerd. Real Techniques is een topmerk wat kwasten betreft, en deze set heb ik jaren geleden gekocht. Ondertussen is hij aan vernieuwing toe, en dit is hét ideale moment om hem weer aan te schaffen.

3. RALPH LAUREN HOME Glen kussenhoes

Ik hou van mooie accessoires, en rood is een van mijn lievelingskleuren. Deze kussenhoes is prachtig in z’n eenvoud, in een felle en opvallende kleur en met het stijlvolle Ralph Lauren logo erop gedrukt. Het zou fantastisch staan in mijn zetel.

4. RITUALS The Ritual of Chado Body Cream – Limited Edition bodycrème

Rituals is waarschijnlijk al lang geen onbekende meer, en ook ik val regelmatig voor hun producten. De herfst betekent voor mij echt cocoonen en daar hoort een rijke body cream bij, liefst met een heerlijke geur zoals deze The Ritual of Chado.

5. ESSENZA Timon plaid van imitatiebont 140 x 180 cm

Dit is hoe ik de herfst voor mij zie: ik met een boek en een grote tas thee in de zetel, met een superzacht dekentje over mij en mijn kat Simba die naast mij ligt. En geef toe: dit dekentje van imitatiebont is daar toch écht perfect voor!

6. RITUALS The Ritual of Sakura geurstokjes

Op mijn kast staan ze al te pronken, de The Ritual of Sakura geurstokjes. Mijn ultieme nummer één van Rituals geurstokjes is toch wel The Ritual of Banyu, maar aangezien die niet meer verkrijgbaar is vervult The Ritual of Sakura de taak van mijn huis lekker te doen ruiken. En ik kan met zekerheid zeggen dat dit een duidelijke nummer twee is.

Ga jij je slag slaan tijdens het herfstvoordeel bij De Bijenkorf?
P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.