Outfit: Wrap It Up

Nu het herfst is, draag ik heel vaak lange laarzen. Ze zitten zo comfortabel en zijn lekker warm. Mijn outfit vandaag is heel extra, maar dat moet wel eens kunnen, hé! Ik draag mijn nieuwe laarzen in combinatie met een blazerjurk. Om alles af te maken, draag ik ook twee nieuwe juweeltjes. 

Deze outfit is misschien een beetje fancy, maar ik vind hem fantastisch. Hoge laarzen, een blazerjurk en de mooiste juweeltjes erbij. Outfit goals!

Mijn juwelen zijn allebei van Leo Mazzotti. Ik draag een halsketting in roségoud, met een cirkeltje met steentjes. Mijn armband is ook roségoud en heeft een groter steentje in het midden. Ik vind de juweeltjes allebei prachtig. Leo Mazzotti was een merk dat ik nog niet kende, maar het is de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen op hun webshop. Ze hebben hele mooie juwelen en horloges.

Ik draag een blazerjurk van Femme Luxe. Hij is off-shoulder, en ik dacht dat ik hem ook wel op mijn schouders zou kunnen dragen, maar dat gaat jammer genoeg niet. Hoewel ik dat spijtig vind, ben ik toch blij met deze jurk. Het heeft echt iets heel stijlvols dankzij de ontblote schouders. Wat vinden jullie?

Mijn laarzen zijn van Graceland bij Vanharen. Ik had al beige overknee laarzen, maar die zijn echt héél erg hoog. Deze zijn net wat lager, met toch een kleine hak, waardoor ze heel comfortabel zitten. Dit is perfect voor de herfst!

Juwelen: Leo Mazzotti // Jurk: Femme Luxe // Laarzen: Graceland

Draag jij ook graag overknee laarzen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.