L’Oréal Paris Rouge Signature

Onlangs kreeg ik een pakketje dat ik wel héél leuk vond. Het was een tasje gevuld met de L’Oréal Paris Rouge Signature lipsticks. Ze zagen er heel mooi uit, met prachtige kleuren en de belofte was dat hij langhoudend is en mooi mat is. Met veel plezier probeer ik ze vandaag uit!


De L’Oréal Paris Rouge Signature lipsticks zijn verkrijgbaar in 12 kleuren, van nude tot donkerpaars. Het zijn vloeibare lipsticks die mat opdrogen, en heel lang zouden blijven zitten. Dankzij de precisie-applicator kan je de lipstick perfect aanbrengen voor een onberispelijk resultaat.

L’Oréal Paris Rouge Signature, € 14,99

Dit zijn de kleuren. Zoals je kan zien zijn ze best uiteenlopend. Links zie je wat nude tinten, dan weer fellere rode lipsticks, maar ook roze, oranje en donkerpaars. Welke is jouw favoriet?

Elke tint heeft een inspirerende naam. Misschien herinner je nog dat ik een t-shirt droeg met de quote # I Don’t erop, hieronder een linkje naar dat artikel. De namen vind ik best een leuke touch. Laat me zeker weten welke quote jij op je t-shirt zou dragen!

117 – I Stand

De eerste kleur is een koele, bruine kleur. Ik vind hem mooi, al is dit niet echt mijn kleur. De kwaliteit is echt heel goed, hij voelt aangenaam op mijn lippen, en dit is een kleur die bij veel mensen heel mooi zal zijn.

116 – I Explore

Verkennen is leuk! Deze tint is ongetwijfeld een van mijn favorieten. Hij is net donker genoeg voor mijn lippen, en heeft een warme ondertoon.

115 – I Am Worth It

De naam van deze lipstick is de slogan van L’Oréal Paris, en ik begrijp waarom. Het is écht en signature rode tint. Diep, intens, neutraal van ondertoon. Een musthave!

114 – I Represent

Deze wat donkerdere, fuchsia lipstick doet me spontaan glimlachen. Een opvallend kleurtje straalt echt kracht uit, vind ik. Ik hou van vrouwen met felle lipstick!

113 – I Don’t

Dit is de lipstick die ik op mijn t-shirt draag. I Don’t is iets warmer van ondertoon dan I Am Worth it, waardoor hij bij mij nét wat mooier is.

109 – I Savor

Iets helemaal anders, nu. I Savor is een snoepjesroze tint. Hij heeft een vrij hoog Barbie gehalte, maar nu en dan moet dat wel eens kunnen, hé!

110 – I Empower

I Empower is een lichte, perzikkleurige lipstick die een klein beetje moeite heeft om mijn lippen te bedekken. Ik heb zelf vrij donkere lippen, dus lichte kleuren als deze werken niet altijd even goed. Los daarvan vind ik het een heel mooi kleurtje!

112 – I Achieve

I Achieve is een heerlijk warme pompoentint. Ik kan dit soort warme lipsticks wel appreciëren.

106 – I Speak Up

Met een felle lip als deze heb je het voor het zeggen. I Speak Up is een knalled fuchsia kleurtje.

105 – I Rule

Wil je het liever iets minder fel, dan is I Rule iets voor jou. Het is een mauve tint die wél kleur toevoegt, zonder tet opvallend te zijn.

104 – I Rebel

Paarse lipstick is echt iets voor rebels. Deze I Rebel is een mooie, donkere paarse tint die heel mooi dekt en egaal aanbrengt.

103 – I Enjoy

Ik sluit af met deze donkere I Enjoy. Een mooie tint die nét iets minder goed dekt maar toch een mooi effect heeft.

Conclusie

De L’Oréal Paris Rouge Signature lipsticks zijn fijn in gebruik, hebben een goede applicator en zijn uitstekend van kwaliteit. Ze zitten comfortabel op mijn lippen en blijven ook goed zitten. Ze hebben een beetje een stain effect, waardoor ze in je lippen trekken en de kleur ontzettend lang blijft zitten.

L’Oréal Paris Rouge Signature, € 14,99

Welk kleurtje vind jij het leukst?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.