Outfit: The New Trousers

Een tijd geleden heb ik een supermooie broek gekocht, maar er was een probleem: hij paste overal perfect, behalve aan mijn taille. Het was echt een perfecte broek, dus ik heb aan mijn mama gevraagd of ze de taille kon aanpassen en dat heeft ze gedaan. Vandaag draag ik voor de eerste keer mijn nieuwe broek, en ik kan niet wachten om het je te tonen!

Ik ben zoooo blij met mijn broek. Tegenwoordig draag ik heel graag wit, en ik was al langer op zoek naar een witte, wijde broek toen ik deze online tegenkwam. Mijn broek is van Mango, een van mijn favoriete merken. Ze hebben echt heel veel items die ik prachtig vind, en ik bestelde ook al twee jassen bij hen. Nadat mijn mama de taille wat kleiner had gemaakt, paste hij perfect. Hij is wel heel lang, dus ik moet echt hoge hakken dragen zodat hij niet op de grond komt. Misschien vraag ik aan mijn mama om hem nog wat in te korten, maar op deze manier lijken mijn benen écht lang.

Mijn blouse en de cardigan die ik erover draag zijn van Intimissimi. Ik mocht een aantal items kiezen uit hun New Fiber collectie. Het is een hele mooie collectie, met allemaal heerlijk zachte stofjes. De kleur is mooi en neutraal, waardoor de outfit iets stijlvols krijgt. En echt waar: ga eens voelen aan de stofjes, ze zijn heerlijk!

Omdat mijn broek een stuk te lang is voor mijn korte benen, had ik geen keuze: ik moest mijn hoogste schoenen dragen. Ik koos daarom een paar laarsjes waarvan de hak heel hoog is, maar je ziet ze wel niet onder de broek. Haha!

Verder werkte ik mijn outfit af met een paar mooie accenten. Ik draag een paar parel oorbellen van Ti Sento Milano die er altijd zo mooi uitzien. Ze maken elke outfit zo stijlvol. Dat was echt een goede aankoop! Mijn horloge is van Danish Design. Dit horloge is een van mijn favoriete horloges van Danish Design omdat het zo neutraal en zacht is. Ten slotte draag ik mijn YSL tasje, dat toch ook wel een favoriet is.

Create the look

Wat vind jij van mijn nieuwe broek?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.