Redken Extreme

Vandaag gaan we de extreme toer op. Onlangs kreeg ik een pakketje met de Redken Extreme producten opgestuurd. Deze lijn herstelt poreus en beschadigd haar. Als je haar chemische behandelingen heeft ondergaan, kan het broos en pluizig worden. Is dat het geval, dan is de Redken Extreme lijn de oplossing. Ik probeerde hem uit en vertel je er vandaag meer over.

De Redken Extreme lijn bestaat in totaal uit 10 producten die ervoor zorgen dat je haar tot in de diepte hersteld wordt. Ik kreeg drie van deze producten opgestuurd. Mijn haar is niet heel beschadigd, aangezien ik al meer dan 6 jaar niks met mijn haar heb gedaan, maar een diepe verzorging is altijd voordelig!

Redken Extreme Shampoo

Een goede shampoo is de basis voor gezond haar. Deze shampoo bevat RCT Protein Complex om het haar vanaf de wortel tot de kern, tot de uiteinden te verzorgen. Het Extreme verzorginggssyteem met Fortifying Complex levert proteine en ceramide om de verzwakte gebieden in het haar te versterken, beschermen en de oppervlakten te verbeteren en te laten glanzen.

Mijn ervaring: de shampoo maakt mijn haar schoon, en verzwaart mijn haar niet, terwijl ik dat wel verwacht had. Het is een fijne shampoo!

Redken Extreme Shampoo, € 14,95

Redken Extreme Megamask

Het masker ziet er fancy uit. Het zijn twee tubes in één, en als je op de tube duwt komen er twee verschillende producten uit: het ene is een verzorging, en het andere een care extender. Die laatste zorgt ervoor dat de verzorging tot wel 3 wasbeurten duurt.

Mijn ervaring: wat een rijk en verzorgend masker. Ik breng hem enkel aan op mijn punten, want hij verzwaart mijn haar wel een beetje. Na gebruik zien mijn punten er wel echt héél glad en glanzend uit, wat een verschil! Ik gebruik hem om de twee à drie wasbeurten, waardoor ik er ook nog eens heel lang mee doe.

Redken Extreme Megamask, € 20,95

Redken Extreme Play Safe 230°C

Met beschadigd haar moet je heel voorzichtig omspringen. Een goede bescherming tegen hitte van krultangen, haardrogers of stijltangen is dus heel belangrijk. Hij verzorgt het haar als een leave-in conditioner, en beschermt het tegen hitte tot wel 230°C.

Mijn ervaring: ik moet toegeven dat ik niet zo flink ben. Ik gebruikte namelijk nooit echt een hittebescherming. Deze crème is best licht op mijn haar, en ik voel dat hij mijn haar beschermt als ik het krul. Het is niet veel moeite om een klein erwtje van de Redken Extreme Play Safe aan te brengen op mijn haar, én het ziet er nog eens extra zacht en glanzend uit.

Redken Extreme Play Safe, € 22,38

Conclusie

Ik ben best te spreken over de Redken Extreme producten. Op dit moment is mijn haar niet echt beschadigd, maar toen ik een jaar of 16 was had ik geblondeerd haar dat zo extreem beschadigd was dat ik echt speciale producten moest gebruiken. Waar was de Redken Extreme toen ik hem nodig had? Als je beschadigd tot heel beschadigd haar hebt, is deze lijn écht het proberen waard. Voor mijn haar was het een goede kuur, dus ik kan me inbeelden dat dit echt fantastische producten zijn voor beschadigd haar.

De producten van Redken zijn verkrijgbaar bij salons en online.

Heb jij beschadigd haar?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.