New in: handschoenen van Schwartz & Von Halen

Nu het stilaan kouder wordt, ben ik al druk bezig om mij voor te bereiden. Ik kan namelijk niet goed tegen koude. Een echte musthave voor een koukleum als ik is een goed paar handschoenen. En die heb ik gevonden. Vandaag toon ik je dan ook graag mijn nieuwe handschoenen van Schwartz & Von Halen

Een mooie winterjas had ik al, en nu is mijn outfit voor de koude dagen helemaal af met mijn nieuwe handschoenen.

Schwartz & Von Halen bestaat sinds 2013 en levert de beste kwaliteit van leren handschoenen. De handschoenen zijn handgemaakt, en bieden je handen niet enkel warmte doorheen de koude maanden, maar ze zien er ook heel stijlvol uit. Hun handschoenen zijn duurzaam, prachtig afgewerkt tot in de details en ze zijn actief in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk.

Ik koos voor een paar dameshandschoenen met de naam Elizabeth in de kleur camel. Dit paar handschoenen is heerlijk zacht, en de lichtere kleur past goed bij mijn jas. Suède heeft bij mij altijd een streepje voor dus deze handschoenen zijn perfect voor mij. Ik wil ook even zeggen dat de handschoenen langs binnen ook echt ongelooflijk zacht zijn. De voering is in imitatiebont en zorgt voor extra warmte. Ze zitten heerlijk rond mijn handen en houden ze ook heel erg warm. Aan de pols zijn ze net iets langer, zodat ze extra warm zijn.

Mijn conclusie: ik heb niets dan goed te zeggen over deze handschoenen. In mijn leven heb ik al heel veel handschoenen versleten, maar nu heb ik eindelijk een paar dat van goede kwaliteit is. Ze zijn mooi, heel zacht, houden mijn handen warm én zijn duurzaam en met de hand gemaakt. What’s not to like?

De handschoenen van Schwartz & Von Halen zijn verkrijgbaar via hun webshop.


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.