Pixi Pretties: heel veel nieuws van Pixi Beauty

Een tijdje geleden probeerde ik mijn eerste Pixi Beauty product ooit. Ik probeerde de Pixi Glow Tonic, een heel bekend product waar ook ik enthousiast van werd. En nu kreeg ik de Pixi Pretties opgestuurd, een collectie die is ontwikkeld met bekende beauty-youtubers. Alles ziet er prachtig uit, en ik kan niet wachten om je alles te laten zien. 

Wat een ongelooflijk mooie persdoos, vind je niet? Ik kon het niet laten om het jullie te tonen, want het is echt een kunstwerkje. In totaal zijn er vijf samenwerkingen, elk met een uniek resultaat.

De eerste twee Pixi Pretties zijn Heart Defensor, die ons verwent met een prachtig oogschaduwpalette, en Rachhloves, die een palette met highlighters ontwikkelde.

Pixi Pretty nummer drie is Chloe Morello, een van mijn favoriete beauty youtubers, met drie lip icings. In het midden zie je Maryam Maquillage met haar twee Lit Kits. Rechts zie je Jen Chae of From Head to Toe en haar twee poeder- en één stickhighligher.

We beginnen met het palette van Heart Defensor. Het is een palette met warme tinten, dé tinten die Heart het liefst draagt. En ook ik word warm van deze kleurtjes. Wat is het een mooi palette!

De tinten zijn allemaal heel warm. Zelf draag ik het liefst warme tinten, dus dit palette is zeker iets voor mij. De opvallendste kleur is de tweede kleur van links bovenaan, het felle rood/roze. Wat ik fijn vind aan dit palette is dat er zowel neutrale als opvallende tinten inzitten.

Hallo! Op de swatches zie je meteen de prachtige kwaliteit van de oogschaduws. De lichtste tint mocht van mij net wat meer gepigmenteerd zijn, maar de andere tinten zijn fantastisch van pigment én van finish. Het is een mooie combinatie van matte en glanzende tinten. Met dit palette creëer je zonder moeite een super glamoureuze look!

Dan gaan we over naar het palette van RachhLoves, een palette met vijf highlightertinten. Het fijne aan dit palette: je kan de tinten all-over gebruiken. Op je oogleden, je lippen, je lichaam en je wangen.

Het palette is heel mooi vormgegeven, en de highlighters zelf zien er ook fijn uit. LaceTee, Clutch zijn vrij neutraal. Zipper is een koele, lichtpaarse tint en Knit is een donkerdere bruine tint.

Oh my God. Deze highlighters zijn zo shiny! De finish is bij elke highlighter mooi. De shimmers zijn fijn genoeg om een egale glans te geven, maar geven wel een duidelijke glans af. Ik ben verliefd op alle tinten, al vind ik wel dat Lace en Clutch vrij hard op elkaar lijken.

Vroeger keek ik altijd naar de video’s van Chloe Morello. Zij ging voor drie Lip Icings. Je kan ze rechtstreeks op je lippen gebruiken of over je lipstick voor een 3D-effect. Ze zijn verkrijgbaar in fuchsia, paars-blauw en lichtroze.

De Lip Icings zijn vergelijkbaar met een lipgloss, maar net wat minder kleverig. Ze voelen best aangenaam aan op mijn huid, en ze zien er ook mooi uit. Ze hebben een glanzend effect en bevatten ook shimmers. Het pigment bij de lichtroze tint is wat minder sterk dan bij de andere twee, maar dat kan ook een voordeel zijn; bijvoorbeeld als je hem over een andere tint aanbrengt.

Maryam Maquillage kwam met de Lit Kits, een set met een oogschaduw (of Liquid Fairy Lights) en lipkleur (de Mattelast Liquid Lip). Eéntje voor overdag en ééntje voor ’s avonds. Ik vind het een fantastisch idee, zo’n klein setje. Het is een volledige look in een doosje.

Ik wil je even laten zien hoe ongelooflijk mooi de shimmers in de oogschaduwflacons zitten. Daar word ik zo blij van. Links zie je de set voor overdag, een gouden oogschaduw met een rode lip, en rechts die voor ’s avonds, met een zwarte oogschaduw met gouden shimmers en een nude lip.

Wauw, wat een prachtige swatches alweer. De Liquid Fairy Lights doen hun naam eer aan. Ze glitteren alle kanten op. Ook de Mattelast Liquid Lips zijn onberispelijk van kwaliteit. In één veeg compleet dekkend, en de kleuren zijn mooi.

Jen van From Head to Toe koos voor twee highlighters en één oogschaduw in stickvorm. De highlighters, of Glow-y Powders, zijn verkrijgbaar in twee tinten: een warme, bruine en een koele, roze tint. De stick is de Endless Shade Stick en is bedoeld voor op je oogleden. De stick heeft een bronzen tint.

De highlighters zijn mooi, en er zit echt veel in de verpakking. Win!

Opnieuw zijn de pigmentatie, de finish en de dekking heel goed. De highlighters glanzen en geven veel kleur af. De oogschaduwstick heeft veel pigment en voelt romig aan op mijn huid.

Conclusie

Dit was mijn eerste ervaring met de make-up van Pixi Beauty. Voorlopig heb ik ze enkel op mijn arm geswatcht, maar wauw: wat een kwaliteit! De verpakkingen zijn leuk, de pigmentatie en finish zitten bij alle producten goed en de kleuren zijn goed gekozen. Dit zijn zulke fijne producten, ik kan niet wachten om ze te gaan gebruiken.

De Pixi Pretties zijn verkrijgbaar via hun website en de prijzen variëren rond de €20.

Heb jij al ervaring met de make-up van Pixi Beauty?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.