Outfit: Getting ready for Christmas!

Het is nog lang geen Kerstmis, en toch breng ik je vandaag al in de sfeer. Ondertussen is iedereen al bekend met de foute kersttrui. Nog origineler is de foute kerstlegging: een comfy legging in zo’n heerlijk fout kerstprintje. Zumprema heeft de leukste kerstleggings uitgebracht, en ik stel ze vandaag graag aan je voor. 

Ik draag zelf best graag leggings omdat ze zo comfortabel zitten. Al een hele tijd geleden schreef ik een artikel over de leggings van Zumprema, en opnieuw ben ik enthousiast. Ze zijn heerlijk zacht en het is een feest om ze te dragen. Ik zie mijzelf deze leggings dragen tijdens de kerstperiode met een lekkere oversized gebreide trui!

Wist je trouwens dat het op 13 december “foute-kersttruiendag” is? Hoe origineel is het om in plaats van een kersttrui met rendieren of sneeuwvlokjes, het printje op je legging te dragen? De foute kerstleggings van Zumprema zijn gemaakt van hoogwaardig polyester en spandex. Zo passen ze voor iedereen, en voelen ze heel comfortabel om je benen. De leggings kan je uiteraard ook gebruiken om in te sporten, of gewoon tijdens je kerstfeestje!

Mijn favoriete legging is de olijfgroene. Ik hou van de kleur groen, en al zeker voor de feestdagen. Dankzij de donkerrode details wordt hij éxtra fout en kerst-achtig. Love it!

De foute kerstleggings van Zumprema kan je bestellen via hun webshop én ook op Bol.com voor €21,95 per stuk!

Hou jij ook zo van foute kersttruien of -leggings?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

11 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.