Le Baume by CÎME

Vandaag wil ik het even hebben over Le Baume by CÎME. Het is een echte multitasker. Je kan de balm gebruiken op je lippen, maar ook op droge plekjes zoals je ellebogen én hij is zelfs geschikt om op je jukbeenderen als highlighter te dragen. Ik probeerde hem uit en vertel je er alles over. 

CÎME is een eerlijk beautymerk dat ontstaan is in de Himalaya. Daar groeien blijkbaar heel wat planten die erg geschikt zijn voor verzorgingsproducten. Ik heb al een paar van hun producten geprobeerd, en die zijn echt allemaal superfijn. De verpakkingen zien er leuk uit, de formules zitten bomvol natuurlijke ingrediënten en ze werken goed voor mijn huid.

Zo is het ook bij de Le Baume, want hij bevat onder andere abrikozenpitolie, chiuri-boter, bijenwas en kamille. Het is een balsem die een dunne film over de lippen of huid legt, zonder de poriën te verstoppen.

Le Baume by CÎME, € 12,75

Je kan de balsem gebruiken als lippenbalsem. Nu het kouder wordt is dat zeker welkom. Heb je droge plekjes op je gezicht? Daar is hij ook perfect geschikt voor. Rond je neus, bijvoorbeeld, wordt je huid wel eens droog als je verkouden bent en je moet je neus vaak snuiten. Gebruik hem ook op je handen en op je ellebogen, want die kunnen heel droog en ruw worden. Bovendien is hij ook inzetbaar tijdens je make-uproutine: gebruik hem om je wenkbrauwen in model te houden of als highlighter op je jukbeenderen.

Conclusie

Het is een echte multitasker, de Le Baume by CÎME. Ik heb hem tijdens koude dagen liefst in mijn handtas en in mijn buurt. Hij maakt mijn lippen zacht, en verhelpt droogheid op mijn huid. De subtiele geur maakt hem heel aangenaam in gebruik. Een topper! En dat voor een fijn prijsje.

Le Baume by CÎME, € 12,75

Waarvoor zou jij Le Baume by CÎME inzetten?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.