Outfit: Business Casual but Glowy

Ik deel heel graag mijn outfits. Maar het moet niet altijd iets speciaals zijn. Uit jullie reacties kan ik zien dat jullie het ook fijn vinden om meer normale outfits te zien. Vandaag deel ik daarom een outfit die je perfect naar het werk kan dragen, maar zonder het geheel saai te maken. 

Een vrij draagbare outfit, toch? Ik combineerde een hemd met een kokerrok, maar om het niet te saai te maken koos ik voor glanzende stofjes.

Mijn hemd is van Terra di Siena. Ik hou van lekkere losse stofjes die comfortabel zitten, en dat is bij dit hemdje zeker het geval. De kleur is een koel mauve, dat neutraal genoeg is voor een normale dag, maar het is wel eens iets anders dan grijs of blauw.

Een kokerrok is altijd gepast en ziet er ook stijlvol en vrouwelijk uit. Deze rok is van Only via Sans-Online, een webshop met superveel dameskleding met fijne korting. Het is er eentje met een glanzende finish, voor een extra vrouwelijke look. Hij is wat langer, waardoor je hem gemakkelijk kan dragen hoe je wil. Draag je hem wat hoger in de taille dan is hij wat korter, maar wil je hem tot aan je knieën dragen kan dat ook perfect. Ik draag een kokerrok het liefst vrij hoog, dat is mooi voor mijn figuur.

Draag deze outfit met of zonder een panty, en combineer hem met je favoriete paar schoenen. Met een sneaker zie je er wat sportiever uit, een pump maakt het wat zakelijker, en voor een stoere look kies je voor een paar biker boots. Als je een durver bent, kan je de outfit ook combineren met een paar overknee laarzen. Dat is wat ik zelf wel fijn vind, zeker als het wat kouder is.

Wat is jouw perfecte outfit voor het werk?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

14 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.