Jouw weekmenu op maat: Fitchef

Vind jij het ook zo moeilijk om te kiezen wat je gaat eten? Ik probeer altijd iets gezonds te vinden dat ik ook lekker vind, maar om zelfs maar aan één van die twee voorwaarden te voldoen moet ik lang zoeken. Met FitChef is dat voorbij, want via het handige programma wordt voor jou een weekmenu op maat én een wekelijkse boodschappenlijst samengesteld. Of je nu wil afvallen, bijkomen of op gewicht blijven, zo weet je zeker dat je de juiste voeding binnenkrijgt. 

Gezond eten is belangrijk, maar het is niet altijd even gemakkelijk. Ik kijk graag online rond voor recepten, maar door het grote aanbod weet ik soms niet meer wat ik moet maken. Wat is er lekker? Wat is er nu echt gezond?

FitChef biedt voor dat probleem een oplossing. Door aan te geven of je wil afvallen, bijkomen of op gewicht wil blijven krijg je iedere week een op maat gemaakt menu. Op die manier maakt FitChef gezond eten toegankelijk: de recepten zijn gemakkelijk klaar te maken, betaalbaar en lekker. FitChef berekent exact wat jij nodig hebt om je doel te bereiken en zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over wat je moet/mag eten.

Met de weekmenu’s van FitChef kan je al heel snel resultaten verwachten. Wil je afvallen, dan kan je per week 0,5 tot 1 kilo kwijtraken, afhankelijk van de beginsituatie. Kies je voor gewichtstoename, dan kan je verwachten dat je 0,1 tot 0,3 kilo aankomt per week.

Gezond betekent voor FitChef gevarieerd en gebalanceerd. Ze hebben een grote verzameling recepten waaruit elke week een perfect gebalanceerd voedingsschema voor je wordt samengesteld. Het handige: je krijgt automatisch een boodschappenlijst bij je menu zodat je de boodschappen voor de hele week ineens in huis kunt halen. Je kunt deze boodschappenlijst zelfs met één druk op de knop importeren bij Albert Heijn online (niet verplicht). Een super handige functie!

Ik ben nu al groot fan van FitChef, en ben zelf al een paar weken bezig met mijn persoonlijke weekmenu’s. Het is voor mij vooral handig dat ik eens niet moet nadenken over wat ik moet eten. Ik zet gewoon het boodschappenlijstje in mijn gsm en ga ermee naar de winkel. Mijzelf kennende ga ik via het weekmenu van FitChef alvast keiveel tijd besparen (ik ben niet zo goed in keuzes maken, hihi). Ik kan niet wachten op mijn volgende weekmenu!

Neem een kijkje op FitChef.nl om je eigen weekmenu te laten samenstellen!

Vind jij het ook zo moeilijk om gezonde recepten te kiezen?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

11 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.