Jeffree Star Jawbreaker Skin Frost Pro Palette Brainfreeze

Ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die het gemist heeft, maar onlangs werd de samenwerking tussen Shane Dawson en Jeffree Star gelanceerd. Ik wou het palette supergraag hebben, maar helaas greep ik er twee keer naast. Ik weet het. Vreselijk. Om de pijn een beetje te verzachten, bespreek ik vandaag een ander palette van Jeffree Star: het Jawbreaker Skin Frost Pro Palette Brainfreeze

Het Brainfreeze palette komt uit de Jawbreaker collectie van Jeffree Star die even geleden werd gelanceerd. Eerder besprak ik al het Mini-Breaker palette, maar ook deze Brainfreeze kon mijn hart al snel veroveren.

Ik kreeg dit palette opgestuurd van TheMakeupSpot.be en ik kan je alvast verklappen: het is prachtig.

Jeffree Star Jawbreaker Skin Frost Pro Palette Brainfreeze, € 42,00

Qua verpakking is het een schot in de roos, maar dat viel uiteraard te verwachten. Jeffree stopt ontzettend veel tijd in het creëren van zijn make-up, en dat zie je bij het Brainfreeze palette zeker terug. Het doosje is een beetje glanzend, en je krijgt het meteen koud van de vormgeving.

En dan de inhoud. Het Brainfreeze palette bevat zes verschillende tinten van de Skin Frost, de razend populaire highlighters van Jeffree Star. Ik heb ze zelf nog nooit geprobeerd, dus dit is een primeur!

Mijn eerste indruk: wauw. Hele mooie tinten, een mooie mix tussen koel en warm, en zelfs in hun pan zien ze er stralend uit.

De zes tinten zijn erg verschillend. Er zijn warme tinten, koele tinten, draagbare kleuren en ook minder klassieke highlighters.

Cold Shoulder: duochroom wit zilver met blauwe shimmers
Gold Breaker: stralend goud, geïnspireerd door jawbreakers (de kleurtjes zijn een overspray, maar de highlighter zelf is dus goud)
Cocky: een dieper goud, prachtig voor medium tot donkere huidskleuren
Statuesque: metallic geelgoud
Frozen Fruit: glanzend lichtroze
Freeze Tag: funky, verblindend zilver

Ik kon echt niet wachten om de highlighters te swatchen, en kijk nu hoe mooi ze eruitzien. Stuk voor stuk shinen ze als een discobol, en de kleuren zijn duidelijk te zien. Ik word er echt blij van, wat een kwaliteit!

Wat me opvalt is dat Cold Shoulder blauwer is dan Freeze Tag, terwijl dat in de pan andersom is. Cold Shoulder had ik meer wit verwacht. Frappant! Verder zijn alle kleuren ongeveer wat ik ervan verwacht had. Ik kan gewoon geen favoriet uitkiezen, want ze zijn echt allemaal sickening (om het met Jeffree’s woorden te zeggen).

Om de highlighters nog beter te laten zien heb ik ze ook op mijn handpalm geswatcht. Zo kan je nog beter de intense kwaliteit zien. Dit is echt hoe een highlighter voor mij moet zijn. Hij voelt romig aan en verdeelt heel mooi op mijn huid. De shimmers zijn bovendien heel fijn, waardoor je geen te glitterig effect krijgt maar een echt meer glowy en glanzend effect.

Op de foto hierboven draag ik Gold Breaker op mijn jukbeenderen. Dit is voor mij de perfecte “neutrale” highlighter. Mijn ondertoon is vrij warm, dus ik moet wel een highlighter hebben die een beetje warm is dus deze Gold Breaker is ideaal. Als ik een iets warmere glow wil, kies ik voor Cocky. Dat geeft een iets meer statement effect, maar ik ben wel fan van een stevige dosis highlighter. De andere tinten zijn voor mij iets te opvallend, maar ik gebruik ze wel regelmatig op mijn ogen, én op mijn lichaam.

Conclusie

Goals. Ik wil dit palette graag een 10/10 geven. De highlighters zijn heel opvallend, perfect van kwaliteit en er zit voor iedereen iets tussen. Nu begrijp ik echt helemaal waarom de producten van Jeffree Star zo gehyped worden. Ze zijn gewoon écht goed. Hou je zelf ook van een opvallende highlighter? Dan is dit palette echt iets voor jou!

Jeffree Star Jawbreaker Skin Frost Pro Palette Brainfreeze, € 42,00

Draag jij graag een opvallende highlighter?
 


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.