Outfit: Blackfire

Ik hou van kleurrijke outfits, maar ik heb ook wel een voorliefde voor zwart. Met een zwarte outfit kan je niet fout gaan. Aangezien ik onlangs ook een nieuw horloge kreeg dat in hetzelfde zwarte thema is, besloot ik om vandaag voor een bijna volledig zwarte outfit te gaan. Als je goed kijkt, is er een klein vleugje kleur te zien. 

Zwarte kleding is een must in mijn kledingkast. Als ik niet weet wat ik moet aandoen, trek ik gewoon een zwarte broek en een zwart t-shirt of hemd aan. Dat is altijd gepast en ziet er ook stijlvol uit.

Ik koos vandaag voor mijn zwarte broek van Nikkie, selected by Kate Moss. Het is een skinny jeans met op de linkerzijkant gele vlammen. Op die manier heb ik toch nog wat kleur in mijn outfit. Het is een elegant en speels detail.

De broek combineerde ik met een even zwart hemd. Dit hemd heb ik al een hele tijd. In mijn kast moét er altijd een wit en een zwart hemd hangen, want dat zijn basics die je overal bij aan kan. Kies voor een hemd van goede kwaliteit. Zo kan je het hemd lang dragen en ziet het er mooi uit.

Het laatste zwarte item van vandaag is mijn nieuwe horloge. Ik vind hem prachtig, al is hij wel wat anders dan de andere horloges in mijn collectie. Het is een zwart horloge, met één wijzer: de grote. Het uur wordt aangegeven door een bolletje. Dit is wat ze bij Danish Design zeggen: Het uur draait rond de wijzerplaat als de maan rond de aarde. Mooi, toch?

Mijn witte sneakers breken het hele zwarte geheel, en geven mijn outfit een sportieve look. Dit zijn mijn Nike Airmax sneakers. Hun dikke zool geeft ondersteuning en ze zijn ook gemakkelijk te reinigen.

Broek: NIKKIE selected by Kate Moss // Hemd: Asos Design // Horloge: Danish Design // Sneakers: Air Max


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.