Waarom ik al uitkijk naar de zomer 2020

Ik probeer om te genieten van de herfst, en hoezeer ik mijn best ook doe om de schoonheid te zien in vallende blaadjes, pumpkin spice lattes en Halloween, ik kan er niet om heen: ik ben een zomermens. Ondertussen is de zomer al ver achter ons, maar ik heb er even behoefte aan om terug te blikken én vooruit te kijken naar de volgende zomer. 

Waarom ik uitkijk naar de zomer 2020

De bruiloft van mijn zus

De komende zomer trouwt mijn zus, en dat is een feest waar ik ontzettend naar uitkijk. Ik help hen een beetje bij het plannen van hun bruiloft, en al staat er nog niet heel veel vast, ik weet nu al dat het fantastisch zal zijn. Als je meer wil lezen over de bruiloft van mijn zus en haar vriend, lees dan zeker mijn blogposts over het plannen. Ik schreef eerder al over het feit dat ik getuige ben op de bruiloft van mijn zus, en over de start naar de zoektocht naar het perfecte trouwkostuum.

Waarom ik uitkijk naar de zomer 2020

Zwoele zomeravonden in de tuin

Zelf woon ik in een appartement en heb ik dus jammer genoeg geen tuin. Maar mijn ouders wel en daar wil ik weer van genieten. In de komende zomer wil ik veel zwoele zomeravonden, met vrienden en familie. Ik heb al ontzettend veel zin om mijn eigen tuin in te richten met een paar gezellige en comfortabele meubels. Ik heb al wat rondgekeken naar mooie tuinmeubels, en online vind je er echt heel veel. Een mooie tuinstoel in het midden van de tuin, met gekleurde lichtjes eromheen en een zacht muziekje op de achtergrond. Zie je het al voor je?

Waarom ik uitkijk naar de zomer 2020

De festivals

Bij de zomer horen festivals. Al een paar jaar ga ik niet meer echt naar de grote festivals, maar vind ik het fijner om kleinere evenementen te bezoeken. De vorige zomer ging ik naar Globefest en dat wil ik de komende zomer ongetwijfeld weer doen. Welke festivals staan er op jouw lijstje?

Waar kijk jij het hardst naar uit voor de volgende zomer?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.