MAC Powder Kiss Lipsticks

Lipstick is mijn geheime liefde. Ik heb een lade die prop-, maar echt propvol lipsticks zit en die lade maakt mij echt blij. Onlangs kreeg ik een paar van de MAC Powder Kiss Lipsticks om te proberen, en dat wilde ik met plezier doen. Het zijn matte lipsticks met een zacht gevoel op je lippen. 

MAC Powder Kiss Lipsticks

De MAC Powder Kiss Lipsticks zijn matte lipsticks, die je lippen ook hydrateren. Ze geven een poederig effect, dat er zacht en lief uitziet. Ik koos drie kleurtjes uit, en probeer ze vandaag samen met je uit.

MAC Powder Kiss Lipstick, € 19,50

MAC Powder Kiss Lipsticks

Ik koos drie zachte, neutrale tinten uit die draagbaar zijn maar toch wat kleur toevoegen. Zelfs in de huls vind ik ze er al prachtig uitzien.

Merk ook op dat de hulsjes van de Powder Kiss lipsticks niet glanzend zijn, zoals de andere lipsticks van MAC, maar mat. Dat ziet er heel stijlvol uit, maar ondertussen heb ik wel gemerkt dat ze gemakkelijker vuil worden als ze in je make-uptasje zitten.

MAC Powder Kiss Lipstick A Little Tamed

MAC Powder Kiss Lipstick A Little Tamed

Hierboven zie je A Little Tamed. Het is een lichtroze tint die mijn lippen een zachte roze gloed geeft. Hij zit ongelooflijk fijn op mijn lippen, en hij ziet er ook perfect uit. Hij dekt perfect en ziet er zacht uit.

MAC Powder Kiss Lipstick Mandarin O

Mag het ook een beetje warmer zijn? Mandarin O is een zalmroze tint met een heerlijk warme ondertoon. Ik heb dat zelf ook, een warme ondertoon, dus ik hou echt van dit soort tintjes.

MAC Powder Kiss Lipstick Mull it Over

MAC Powder Kiss Lipstick Mull it Over

Ik sluit af met het nude tintje van de drie. Dit is Mull it Over, een prachtige neutrale tint die ook een warme ondertoon heeft en daarom de perfecte nude lipstick is voor mij. Opnieuw een superfijne matte lipstick die mijn lippen verzorgt en zacht houdt.

MAC Powder Kiss Lipstick Mull it Over

Conclusie

Ik draag graag matte lipkleuren, maar het enige nadeel is dat ze mijn lippen nogal uitdrogen. Dat is volledig verleden tijd met de MAC Powder Kiss Lipsticks. Ze zijn perfect mat, maar hydrateren mijn lippen en voelen echt aan als een balsem. Ze blijven wel nét wat minder lang zitten dan een droge matte lipstick, maar ik vind het niet erg om hem doorheen de dag bij te werken. Ik heb geen favoriet, maar dat komt alleen omdat de drie kleuren allemaal een schot in de roos zijn!

MAC Powder Kiss Lipstick, € 19,50

Welk kleurtje vind jij het mooist?
 


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

16 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.