Outfit: A Simple Day

Het weer laat wat te wensen over, maar er zijn soms een paar zonnige momenten. Die momenten gebruik ik heel graag om foto’s te maken. Deze week was het alweer heel wisselvallig, dus koos ik voor een outfit met laagjes. Een jas, een trui en een blouse, zodat ik altijd een laagje kan uit- of aandoen als het nodig is. 

Dat vind ik dus het leuke aan laagjes: je draagt eigenlijk verschillende outfits in één. Het was een perfecte outfit voor een wisselvallige dag.

Ik begin met de buitenste laag. Mijn beige mantel is van Mango en is waarschijnlijk nu al mijn favoriete aankoop van de winter. Jassen zijn vaak saai en lelijk, maar deze niet. Beige is net wat frisser en past bij mijn lichtere outfits. Ik heb al heel veel lieve complimenten over deze jas gekregen, en ik ben er ook nog steeds echt heel gelukkig mee.

Daaronder zie je mijn trui van NA-KD. Ik kies voor een heerlijk warme trui die comfortabel zit. De kleur is een perzik-achtig beige dat heel gemakkelijk te combineren is. Hij is een beetje korter dan mijn andere gebreide truien, maar dat vind ik net fijn: zo verzuip ik er niet in en blijft het geheel elegant.

Onder mijn trui draag ik een witte blouse. Het is een satijnen, witte blouse met pofmouwen, twee knopen vooraan met een assymetrische sluiting. Bovendien is de blouse vooraan wat langer. Er gebeurt veel met deze top, maar dat maakt hem juist zo mooi. Dat vind ik, tenminste. Hij is wel vrij diep gedecolleteerd, dus zorg voor een aangepaste bh en eventueel wat fashiontape.

Mijn jeans heb je waarschijnlijk al wel eens gezien. Het is mijn favoriete jeans. Ik kocht hem een paar jaar geleden tijdens de solden aan halve prijs. Deze jeans is van Levi’s. Die hebben toch echt vaak de allerfijnste jeans, he!

Om mijn hals draag ik een ketting van Emiza Jewellery. Ik heb deze al lang en ik vind hem nog steeds prachtig. Het is een roségouden exemplaar met fijne steentjes. Rond mijn pols zie je een horloge van Danish Design. Het is een armband-achtig horloge, het lijkt meer op een juweel dan een “gewoon horloge”. Ik vind het alleszins weer een prachtstuk!

Mijn sneakers zijn alweer mijn witte Nike Airmax sneakers. Het tasje dat ik draag, ten slotte, is een mandje dat ik kreeg bij een perspakketje van Bourjois. Een rieten tasje vind ik er altijd zo boho uitzien.

Jas: Mango // Trui: NA-KD // Blouse: Boohoo // Jeans: Levi’s // Ketting: Emiza Jewellery // Horloge: Danish Design // Sneakers: Nike

[FinalTilesGallery id=’37’]

Wat vind jij van deze outfit?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
BloglovinHeb je deze al gelezen?

15 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.