20% korting bij De Bijenkorf!

Alleen vandaag krijg je 20% korting op de mooiste dameskleding en accessoires bij De Bijenkorf, want het is NINA-dag! Dit is het ideale moment om een jurk voor de feestdagen te scoren, of die ene perfecte winterjas. Vandaag deel ik een paar items die ik té mooi vind om niet te delen. Vergeet zeker niet de vouchercode NINADAG te gebruiken voor 20% korting.

Jurken

De feestdagen komen eraan, en als je net als ik nog geen outfit hebt, is vandaag dé dag. Kies voor een feestelijk stofje, met stippen of een dierenprint, of ga over the top met pailletten! Ik zie mezelf al helemaal het nieuwe jaar ingaan in een van deze prachtige jurken.

[FinalTilesGallery id=’38’]

Jassen en truien

Trotseer de koude winterdagen met een aangepaste outfit. Een goede, warme winterjas die ook nog mooi is zal ervoor zorgen dat je het nooit meer koud heb, én dat je er altijd stijlvol uitziet. Zelf wil ik echt heel graag zo’n dikke teddy jas, dat ziet er schattig uit en is blijkbaar echt héél warm. Combineer je winterjas met een warme trui en je bent helemaal klaar voor de winter!

[FinalTilesGallery id=’39’]

Accessoires

De korting is ook geldig op heel wat schoenen, accessoires en tassen. Mijn tip: ga voor een paar warme laarzen, of scoor dat fancy paar witte sneakers. Qua juwelen kan je je ook al helemaal voorbereiden op de feestdagen, en een klein tasje voor bij je feestjurk kan je natuurlijk ook met de korting bestellen!

[FinalTilesGallery id=’40’]

Gebruik de vouchercode NINADAG voor 20% korting bij het afrekenen! Klik op de afbeelding hieronder om naar de volledige lijst met deelnemende items te gaan!

Ga jij gebruik maken van de Ninadag korting?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.