Outfit: The Prettiest Skirt

Mijn mama kan supergoed naaien, en dat heeft ze onlangs nog eens bewezen door een prachtige lange rok te maken. Hij is heel feestelijk, in een luxueuze stof. De perfecte rok voor de feestdagen! Ik toon je hem vandaag al, want je kan hem ook zelf laten maken door mijn mama.

Ik voel mij echt als een prinses in deze outfit. Een lange rok draag ik echt bijna nooit, dus het voelt écht speciaal.

Mijn rok is dus, zoals ik al zei, handgemaakt door mijn fantastische mama. Samen met haar collega Sigrid heeft ze een stoffenwinkel en koffiehuis, waar je ook naaicursussen kan volgen. Maar speciaal voor de feestdagen kan je deze rok ook bestellen. Dan wordt hij handgemaakt door mijn mama op jouw maten. Stuur een mailtje naar info@stoffe-koffe.be of bel hen op! Op de website van Stoffe & Koffe vind je alle informatie.

De rok is lang maar niet te lang. Een rok die tot aan de grond komt is niet praktisch, en ook niet flatterend voor mijn benen. Hij stopt net boven mijn enkels, waardoor je nog net een stukje van mijn benen kan zien, en daardoor is hij niet te massief voor mijn lichaam. De stof is dik en met textuur, maar valt wel mooi en dankzij de glanzende finish ziet het er heel elegant en flowy uit. Bovenaan zitten een aantal plooien die de rok extra gestructureerd maken. En een laatste puntje dat het voor mij nog beter maakt: hij heeft zakken!

De rest van mijn outfit hield ik vrij simpel. Ik draag een simpel zwart topje met spaghettibandjes dat een beetje losser valt. Zo valt de stof mooi over de rok heen. Mijn sandalen zijn van Steve Madden. Dankzij de brede hak lopen ze best comfortabel. Deze schoenen passen echt bijna overal bij, omdat ze zo simpel en clean zijn.

Ik draag ook heel wat juwelen. Mijn oorbellen heb ik al vrij lang, maar vraag me alsjeblieft niet waar ik ze gekocht heb, want dat weet ik namelijk niet meer. Mijn halsketting is iets minder oud en vond ik op Romwe. Het horloge dat ik vandaag draag, ten slotte, is van mijn favoriete horlogemerk Danish Design.

Rok: handgemaakt // Topje: Jigsaw // Sandalen: Steve Madden // Oorbellen: weet ik niet meer // Halsketting: Romwe // Horloge: Danish Design

 

Wat vind jij van mijn rok?
 


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

19 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.