Benefit Brow Superstars

Ik ben al fan van Benefit sinds ik een tiener was. Bijna al mijn spaargeld ging naar hun make-up, en ik ging er zelfs voor naar Nederland (in België kon je toen nog geen Benefit producten krijgen). Ook nu nog word ik blij van hun producten, en al helemaal van die voor de wenkbrauwen. Ze zijn échte experts op het gebied van wenkbrauwmake-up, en ze hebben nu een limited edition set gelanceerd met 6 full-size producten. 

Benefit Brow Superstars

De Benefit Brow Superstars set komt in de allerleukste doos ooit. Hij heeft de vorm van een hoge hoed, en is weer helemaal in het thema van het circus! De set is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, waarvan ik kleur 3 – Warm Brown heb.

Uit de hoge hoed tover je zes full-size wenkbrauwproducten, met een totale waarde van €168,24. Twee potloodjes, twee gels, een pomade en wenkbrauwvezels. De verpakkingen zijn uiteraard prachtig, en dat maakt dit ook een superleuk cadeautje voor elke wenkbrauwlover!

Benefit Brow Superstars, € 67,00

Ik begin met het Goof Proof Brow Pencil. Het is een potlood heeft een driehoekvormige punt die je nooit moet slijpen, waardoor je heel gemakkelijk je wenkbrauwen kan bijwerken. De formule is zacht en waterproof, houdt tot 12u, en de kleur is natuurlijk.

De punt van dit poltoodje maakt het inderdaad erg gemakkelijk om je brows bij te werken. Hij is altijd scherp, en doet perfect wat ik wil. En dan die verpakking, echt heel cute! Achteraan het potlood zit een borsteltje om mee te blenden, en da’s altijd een plus.

Benefit Brow Superstars

Precisely, My Brow Pencil is ook een potlood, maar met een ultradun puntje in plaats van ééntje in driehoeksvorm. Dankzij het smalle potloodpuntje kan je haartjes bijtekenen voor een heel natuurlijk resultaat. Ik hou wel van dit soort potloodjes, aangezien ik mijn wenkbrauwen niet te hard wil bijtekenen.

Ook deze formule is gepigmenteerd, maar gemakkelijk te vervagen en blijft tot 12u zitten. Opnieuw zit er op dit potlood een borsteltje achteraan. En natuurlijk is ook hier de verpakking supermooi.

De Gimme Brow+ is een gekleurde wenkbrauwgel die microvezeltjes bevat en zo je wenkbrauwen niet enkel gedefinieerder maar ook voller maakt. Het borsteltje is heel klein, waardoor je heel precies te werk kan gaan.

Dit is zo’n ideaal product als je niet veel tijd hebt om je wenkbrauwen te doen. Gewoon een paar keer door je wenkbrauwen gaan en ze zijn vol en gedefinieerd. Handig!

Om je haartjes mooi in model te houden, gebruik je de 24-HR Brow Setter. Het is een transparante gel die je door je wenbrauwhaartjes kamt waardoor ze wel 24 uur in model blijven. Ik heb zelf hele weerbarstige wenkbrauwhaartjes dus een wenkbrauwgel doet voor mij heel veel.

24 uur is best lang, dus ik vroeg me af of het wel écht zo was. Maar inderdaad: na een hele dag zaten mijn wenkbrauwen nog stevig vast (ja, echt stevig).

Benefit Brow Superstars

Dit is de KA-BROW!, een gekleurde crèmegel voor je wenkbrauwen. Er zit ook een kwastje bij, zodat je heel gemakkelijk je wenkbrauwen kan bijwerken. De formule is gemakkelijk op te bouwen, is waterproof en houdt tot 24u lang.

Het kwastje kan je op het dopje zetten, en dat geeft een fijn gevoel in de hand. Met het kwastje teken je heel simpel je wenkbrauwen bij, en het ziet er altijd zacht uit.

Ik sluit af met nog een wenkbrauwgel, maar deze heeft wél een tintje. Dit is de 3D Browtones. Je kan hem apart gebruiken voor een subtiel resultaat, of in combinatie met een wenkbrauwpotlood voor een wat meer gedefinieerde look.

Het borsteltje is heel handig omdat hij aan het puntje ook nog haartjes heeft. Zo kan je heel precies te werk gaan!

Benefit Brow Superstars

Hierboven zie je de verschillende producten uit de Benefit Brow Superstars (behalve de transparante gel, want die is uiteraard onzichtbaar).

Van links naar rechts zie je

Goof Proof Brow Pencil
Precisely, My Brow Pencil 
3D BROWtones
Gimme Brow+
KA-BROW!

Ze hebben allemaal ongeveer dezelfde kleur, maar de textuur verschilt wel.

Hierboven zie je mijn wenkbrauwen zonder en met de producten. Ik moet zeggen: mijn eerste indruk is heel positief. Elk product dat ik heb geprobeerd is ontzettend gemakkelijk in gebruik, en hoewel ik niet heel goed ben in wenkbrauwen, krijg ik ze toch gemakkelijk on fleek.

Conclusie

Het is een verwenpakket voor je wenkbrauwen, deze Benefit Brow Superstars. Voor €67 krijg je een kit met zes fulltime producten ter waarde van €168,24. Da’s een goede deal, vind je ook niet? Zet hem snel op je wishlist voor de feestdagen!

Benefit Brow Superstars, € 67,00

Welk product zou jij voor je wenkbrauwen gebruiken?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
BloglovinHeb je deze al gelezen?

14 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.