North Sails America’s Cup collection presented by Prada

Een unieke, interessante collectie kan altijd mijn aandacht wekken. Voor de America’s Cup van dit jaar bracht North Sails als officiële partner een collectie uit en die wil ik graag aan je voorstellen vandaag. De presenterende partner van het event is Prada, dus je kan je al voorstellen dat het een collectie is om U tegen te zeggen! 

De America’s Cup is een zeilwedstrijd, en wordt door velen beschouwd als het oudste sportevenement. Het is een wedstrijd met veel prestige, en daar hoort ook een kledinglijn bij. Daar zorgt North Sails voor. Het werd een unieke capsulecollectie, de perfecte mix van historie, performance en duurzame stijl – een eerbetoon aan ’s werelds meest iconische regatta, en de fans.

De mannenlijn bestaat onder andere uit een aantal jasjes en polo’s. Dé outfit die je draagt om te gaan zeilen, maar ook als je niet op een boot zit zien deze items er mooi en stijlvol uit. De kleding werd voor een groot deel gemaakt uit gerecycleerde en duurzame materialen.

Ook voor de vrouwen zijn er een aantal items uitgebracht. Polo’s, sweatshirts, jasjes, kortom: alles wat je nodig hebt om te gaan zeilen. Of om er in je vrije tijd stijlvol uit te zien. Ook deze kleding bevat veel gerecycleerde stoffen, en je kan ervan op aan dat ze ontzettend lang zullen meegaan.

Conclusie

De hele North Sails America’s Cup collection presented by Prada collectie is zowel praktisch als duurzaam en ecologisch verantwoord. Het is een capsulecollectie in rood, wit en blauw, met voor elk wat wils. De items zijn tijdloos en echt de investering waard.

Wat vind jij van de North Sails America’s Cup collection presented by Prada?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.