WithLove: de leukste romantische films en series

Tijdens de winter vind ik het heerlijk om veel romanttische films en series te kijken. Onlangs werd ik voorgesteld aan WithLove, een streamingdienst met superveel romantische films en series. Echt iets voor mij, dus, en ook jij kan het uitproberen. Je kan een maand gratis kijken én ik geef 3 jaarabonnementen weg. 

Ben jij ook zo’n fan van rom-coms? Ik alvast wel! Met WithLove kan je ontzettend veel romantische films en series kijken. Er is een desktopversie en ook een app. Je kan dus altijd en overal kijken. Ze hebben zowel films als series, en er zitten zowel bekende titels tussen als minder bekende.

Nu de kerstperiode eraan komt, werden er ook veel kerstfilms toegevoegd. Hoe fijn is het om tijdens koude dagen binnen in bed of in de zetel te zitten, en een romantische kerstfilm te kijken om in de sfeer te komen? Ik kan daar écht van genieten, en als jij ook zo iemand bent, is WithLove ongetwijfeld iets voor jou.

Je kan je abonnement bij WithLove op elk moment opzeggen. Je kan kiezen om per maand te betalen, dan betaal je €5,95 per maand, of een halfjaar- of jaarabonnement nemen. Maar probeer het vooral eerst eens uit!

Kijk een maand gratis

Ik mag van WithLove aan mijn lezers een maand gratis films en series kijken aanbieden. Klik hier om je gratis maand te claimen, en duid silkeblogs.com aan!

WIN een jaar gratis romantische films en series kijken

Zelf ben ik al fan, en met trots mag ik drie jaarabonnementen weggeven voor WithLove. Heb jij al zin om het hele jaar door romantische series en films te kijken? Doe dan zeker mee met mijn winactie.

Hoe doe je mee?

  • Meld je aan via deze link om alvast een gratis maand te krijgen
  • Laat in de comments weten dat je meedoet, en vergeet zeker niet om een geldig e-mailadres achter te laten
  • Hou mijn Instagrampagina in de gaten voor een extra kans!

De winnaar wordt getrokken op 29/11 uit de geactiveerde proefabonnementen. Alvast heel veel plezier met kijken!

Hou jij ook zo van romantische films en series?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.