Outfit: Cosy Blue

Brrr, wat is het de laatste dagen koud! De winter zit in de lucht, en ik snak naar warme kleding. De vest die ik onlangs van Studio Steelblue opgestuurd kreeg kwam dan ook als geroepen! Hij ziet er mooi uit, is héérlijk zacht en warm, én verantwoord. Vandaag is mijn outfit blauw én cosy

Ik word zo blij van comfy kleding. En al zeker als die er ook mooi uitziet! Dat is bij de Lines Vest van Studio Steelblue zeker het geval. Het is een lange vest in een blauw gemêleerd stofje, met lijnen die ook verkrijgbaar is in het rood en in het zwart.

Als je Studio Steelblue nog niet kent, is het tijd om hen te leren kennen. Ze maken duurzame items uit kwaliteitsvolle en ecologisch verantwoorde materialen. Ze kozen ervoor om enkel samen te werken met de beste ontwerpers en andere professionals en het resultaat mag er zijn. Ik ben hélemaal weg van deze lange, zachte vest.

Ik draag een simpel zwart jurkje van H&M dat ik tweedehands kocht, en ik bracht er model in door een lintje rond mijn taille te knopen. Zo wordt de jurk wat minder recht en mijn taille geaccentueerd.

Het gebeurt niet vaak, maar ik besloot om een panty te dragen. Ik draag ze eigenlijk echt niet graag, maar het weer laat gewoon niet meer toe om met blote benen buiten te komen. Deze is van Etam en hij gaat al lang mee. De meeste panty’s scheuren zo gemakkelijk, maar deze heeft mijn scherpe nagels al vaak doorstaan.

Uiteraard draag ik overknee boots, hoe kan het ook anders! Deze laarzen zijn van Steve Madden. Ze zijn een échte musthave. Ze hebben een kleine hak, maar ze zitten heel fijn. En het allerleukste: ze houden mijn benen warm.

Vest: Studio Steelblue // Jurk: H&M // Panty: Etam // Laarzen: Steve Madden

Welke warme items draag jij met dit weer?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.