LR Aloe Vera

Aloë vera is een best wel bekende plant die vaak wordt gebruikt in verzorgingsproducten. Het zou een wondermiddeltje tegen zonnebrand en staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen. Zelf ben ik ook fan van de plant. Vroeger had ik er eentje op mijn vensterbank staan. Onlangs kreeg ik een paar producten opgestuurd met Aloë Vera, en ik probeerde ze met plezier uit! 

LR Aloe Vera

Aloë vera is voor heel veel dingen goed. Je kan het gebruiken voor je lichaam, je handen, je haar, je lippen, … En dat heeft LR goed begrepen. Ik kreeg de volgende producten:

LR Aloe Vera Hand Cream, € 10,49
LR Aloe Vera Hand Soap, € 10,49
LR Aloe Vera Nutri-Repair Shampoo,
€ 11,99
LR Aloe Vera Lip Balm,
€ 6,29
LR Aloe Vera Hair Mask, 
€ 16,99

LR Aloe Vera

We beginnen met de haren. De Nutri-Repair Shampoo en het bijbehorende masker verzorgen en versterken je haar, en hydrateren het diep. Ze zitten bomvol aloë vera (in de shampoo zit 45% aloë vera en in het masker 15%) waardoor je haar weer glanzend wordt en zacht.

Zelf vond ik de Nutri-Repair producten heel fijn. Ze ruiken lekker en maken mijn haar zacht. Het masker is uitermate geschikt voor mensen met droog haar, want het maakte mijn punten heerlijk glad!

Een fijne handzeep én matchende handcrème is altijd welkom. En al helemaal als ze verzorgend zijn. Met 38% aloë vera is de handzeep een heerlijk milde zeep die zacht schuimt. De handcrème bevat 35% aloë vera en is goedgekeurd door de grootste handcrème-gebruiker ter wereld (ik moet mijn handen altijd insmeren met handcrème nadat ik ze heb gewassen of ze voelen droog aan).

Ik sluit af met de lippenbalsem. Koudere dagen maken mijn lippen altijd droger. Hatelijk, want ik wil graag lipsticks dragen en zo’n droge lippen kunnen dat helemaal verpesten. Deze lippenbalsem bevat 40% aloë vera en houdt daardoor het vocht goed vast. Het hydrateert en verzorgt je lippen op een zachte manier. Heel fijn!

Conclusie

Ik hou nog steeds van aloë vera. De producten van LR zijn fijn in gebruik, mild voor mijn handen, haren en lipjes, en ze geven de verzorging die ik nodig heb met dit koude weer. Bovendien ruiken ze heel lekker en subtiel. Met tot 40% aloë vera kan je er zeker van zijn dat ze je huid goed doen.

LR Aloe Vera Hand Cream, € 10,49
LR Aloe Vera Hand Soap, € 10,49
LR Aloe Vera Nutri-Repair Shampoo,
€ 11,99
LR Aloe Vera Lip Balm,
€ 6,29
LR Aloe Vera Hair Mask, 
€ 16,99

Bestel de LR Aloë Vera producten online bij Beauté Timanti!

Gebruik jij ook zo graag (producten met) aloë vera?
Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.