Outfit: Gold & Cream

Ik draag heel graag lichte kleuren. Crème, beige, ecru en lichtgrijs zijn mijn favoriete kleuren om te dragen. Stilaan wordt mijn garderobe een stuk minder zwart en meer beige. Het enige dat ik nog nodig had was een beige tas. En nu heb ik hem gevonden! Ik stel je vandaag voor aan een hele neutrale, lichte outfit. 

Outfit: Gold & Cream

Wat is het een mooie tas, hé! Dit was exact de tas die ik wilde hebben. Hij is gemaakt van vegan leer, en hij is van het merk Gunas New York. Duurzaam én stijlvol, want de voering en de hardware zijn van gerecycleerd materiaal gemaakt. Ga zeker eens een kijkje nemen bij dit merk, want ze maken echt prachtige tassen!

Mijn jas heb je mogelijk al gezien. Hij is van Mango en ik kocht hem een tijdje geleden samen met hetzelfde model in het zwart. Ik ben er nog steeds gek op. Hij is zo mooi van kleur, zo mooi afgewerkt en hij is perfect voor mijn lichtgekleurde outfits. Ik heb onlangs besloten dat als ik een winkel mocht kiezen die ik als kleerkast krijg, dat het Mango zou zijn.

Ik hield mijn outfit heel simpel. Daar voel ik mij zelf het beste bij. Mijn truitje is er één van Uniqlo. Zij hebben heel veel basics die echt van goede kwaliteit zijn. Dit truitje is echt perfect om te combineren, het past bijna overal bij!

De broek die ik draag is van H&M. Hij komt uit de zomercollectie en is dan ook gemaakt van een licht en dun stofje. Ik hou van de relaxte fit en de lichtgrijze kleur. Hij is heel gemakkelijk te dragen. Het enige probleem is dat hij net wat te lang is, en daarom moet ik hem wel omslaan en een beetje enkel laten zien.

Het is weer zover: ik heb een nieuw horloge van Danish Design. Opnieuw is het een prachtstuk. Hij is goud, en ziet eruit als een stijlvolle armband. Wat is het weer een stijlvol horloge! Ten slotte draag ik een paar witte sneakers. Tegenwoordig draag ik mijn Nike Air Max sneakers weer het liefst.

Tas: Gunas New York // Jas: Mango // Trui: Uniqlo // Broek: H&M // Horloge: Danish Design // Sneakers: Nike

Wat vind jij van mijn nieuwe tas?
Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.