Feestelijke aanbiedingen bij De Bijenkorf

Temidden van alle Black Friday en Cyber Monday acties is het soms moeilijk om het bos door de bomen te zien. Gelukkig weet ik waar ik moet zijn rond deze periode, want tot 1 december gelden er feestelijke aanbiedingen bij De Bijenkorf. Vandaag toon ik je de beste aanbiedingen van mijn favoriete webshop! 

KLEDING

Tommy Hilfiger

Vanaf vandaag tot en met 1 december kan je zotte deals doen bij De Bijenkorf. Eén van mijn favoriete merken is uiteraard Tommy Hilfiger, en daarop krijg je tijdens deze feestelijke campagne 30% korting. Let wel op: de korting geldt niet op de nieuwe collectie.

Mango

Mijn tweede favoriete merk waar je op kan besparen is uiteraard Mango. Ik heb al eens gezegd dat als ik een winkel moest kiezen die ik als kleerkast zou krijgen, het ongetwijfeld Mango zou zijn. Mijn jas heb je ondertussen al gezien, en er zijn nog heel wat items die op mijn wishlist staan. Ik scoor ze met 20% korting!

Mijn wishlist

BEAUTY

Dit is ook hét uitgerekende moment om mijn favoriete beautyproducten aan te raden. Ik heb in mijn leven al héél veel beautyproducten uitgeprobeerd, en neem bij deze graag de kans om die producten met je te delen.

M.A.C Mineralize Blush – 20% korting

Deze blush is een ultieme favoriet, en echt al heel lang. Hij gaat ontzettend lang mee, en geeft de mooiste gloed aan mijn wangen. Ik raad de kleur Hey, Coral, Hey aan, vooral als je houdt van warme tinten. Echt een prachtstuk!

Clinique Moisture Surge – 20% korting

Heb je een droge huid? Dan moét je gewoon de Clinique Moisture Surge lijn uitproberen. Het paradepaardje is de Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator (wat een naam, hé!) die heerlijk licht is én je huid intens hydrateert. Mijn huid reageerde door er meteen een stuk stralender uit te zien, en voller en egaler te zijn. Deze is écht een aanrader.

M.A.C Mineralize Skin Finish Soft & Gentle – 20% korting

Deze is ondertussen al een echt cultproduct geworden. De Soft & Gentle highlighter van M.A.C geeft een prachtige gloed, die van binnenuit lijkt te komen. Hij is geschikt voor zowat elke huidskleur, en ik gebruik hem zelf ook heel graag. Scoor hem nu met 20% korting!

Lancôme Idôle

Mijn favoriete parfum op dit moment is Lancôme Idôle. Het flesje is prachtig en gemakkelijk om mee te nemen en de geur is heerlijk luxueus. Ik ben er zeker van dat je enthousiast zal zijn over dit geurtje!

Mijn wishlist

Uiteraard ga ik zelf ook een paar mooie items scoren. Al heb ik een uitgebreide beautycollectie, ik heb nog steeds een lange wishlist met producten die ik al langer wil proberen. De feestelijke aanbiedingen van De Bijenkorf zijn dan ook het perfecte excuus om mezelf te verwennen.

Geniet van feestelijke aanbiedingen met tot 30% korting! Neem een kijkje bij De Bijenkorf om te ontdekken wel items je met korting kan scoren!


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.