Huidverzorging die focust op ceramiden: Cerave

Heb jij in de winter ook last van een droge huid? Bij mij zijn mijn onderbenen, armen en mijn rug het slachtoffer van een trekkerig gevoel en zelfs schilfertjes. Hatelijk! Daarom ben ik altijd geïnteresseerd als er een goede verzorgende crème bestaat. Onlangs kreeg ik die van Cerave opgestuurd, en ik probeerde hem uit.

Cerave

Cerave is een merk dat is ontwikkeld door dermatologen. Ze focussen op ceramiden. Dat zijn lipiden (vetten) die natuurlijk aanwezig zijn in de huid en die essentieel zijn voor het ondersteunen van de huidbarrière en de huid gehydrateerd houden. Zonder ceramiden wordt de huid droog, geïrriteerd of kan er jeuk ontstaan.

Wanneer er te weinig ceramiden aanwezig zijn, is de huidbarrière verzwakt en kan water uit de huid verdampen. Door ceramiden rechtstreeks op de huid aan te brengen, wordt de huidbarrière hersteld en wordt water vastgehouden in de huid.

Cerave

De Cerave Hydraterende Crème is geschikt voor een droge tot zeer droge huid. Hij gaat de huid intens voeden en hydrateren. Dankzij de ceramiden wordt de huidbarrière hersteld en beschermd, en het hyaluronzuur hydrateert de huid. Het is best een rijke formule, maar hij is niet-comedogeen, niet-irriterend en hij bevat geen parfum. Hélemaal wat ik belangrijk vind bij verzorgingsproducten!

Ik heb hem nu al een paar keer gebruikt, en wat ik merk is dat hij meteen resultaat geeft, maar ook dat mijn huid steeds minder droog wordt. Als ik uit de douche stap voelde mijn huid vroeger ontzettend trekkerig, maar na een paar keer insmeren met de Hydraterende Crème van Cerave is dat veel minder extreem geworden.

Cerave Hydraterende Crème, € 9,95 voor 177ml

De producten van Cerave zijn verkrijgbaar bij de apotheek en online. Voor meer informatie, neem een kijkje op hun website.

Heb jij last van een droge huid?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.