Schwarzkopf Professional Mad About Lengths

Ik hou van mijn lange haren, maar ik moet het uiteraard wel goed verzorgen. De Schwarzkopf Professional Mad About Lengths lijn is een set verzorgingsproducten die speciaal ontwikkeld zijn voor lang haar. Echt iets voor mij! Ik probeerde de producten uit, en vertel je er vandaag meer over. 

De Schwarzkopf Mad About Lengths producten zijn heel mooi vormgegeven, en krijgen van mij extra punten omdat ze roze zijn, haha. Hierboven zie je van links naar rechts de Leave-in Spray, de Shampoo en het Length Embracing Treatment.

Schwarzkopf Mad About Lengths Spray, € 18,00
Schwarzkopf Mad About Lengths Shampoo, € 17,00
Schwarzkopf Mad About Lengths Treatment, € 20,00

Schwarzkopf Mad About Lengths

De Root To Tip Cleanser is een verzorgende shampoo zonder sulfaten die je haar zal versterken. De wortels van je haar worden gereinigd, terwijl de lengtes en de punten worden verzorgd en gehydrateerd. Zo kan je haar nog sneller groeien!

De shampoo ruikt lekker en reinigt mijn haar goed. Na een wasbeurt met de Schwarzkopf Mad About Lengths Root To Tip Cleanser voelt mijn haar zacht, maar niet verzwaard.

Schwarzkopf Mad About Lengths

Na het wassen gebruik ik de Length Embracing Treatment, een masker dat haarbreuk vermindert met 95%! Het liefst laat ik het masker een minuut of 10 intrekken voor een intense voeding. Mijn puntjes zien er glanzend uit en glad. Zelfs zonder een serum of stijltang!

Schwarzkopf Mad About Lengths

De Split Ends Fix spray breng je aan op vochtig haar. Het is een leave-in product dat je haarpunten direct sluit. Het resultaat: verstevigd haar en minder gespleten punten.

Conclusie

Ik heb de producten van de Schwarzkopf Mad About Lengths lijn nu al een tijdje gebruikt, en ik ben erover te spreken. Ze zijn misschien net wat prijziger dan de producten bij de drogist, maar ze zijn het wel waard. Mijn haar voelt stevig, en ziet er glad en glanzend uit. De producten hebben mijn haar verzorgd, zonder het te verzwaren. Het wordt niet sneller vet, en mijn punten hebben er nog nooit zo gezond uitgezien.

Wil je je haar graag lang laten groeien? Investeer dan in goede producten. De Schwarzkopf Professional Mad About Lengths producten zijn daarvoor zeker goedgekeurd!

De producten van Schwarzkopf Professional zijn verkrijgbaar bij geselecteerde salons en online.

Schwarzkopf Mad About Lengths Spray, € 18,00
Schwarzkopf Mad About Lengths Shampoo, € 17,00
Schwarzkopf Mad About Lengths Treatment, € 20,00

Hou jij ook zo van lang haar?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.