Outfit: Pink & Silver

Ik heb een nieuwe jas die écht perfect is voor het grijze herfstweer. Hij is namelijk niet alleen fluffy, zodat hij mij lekker warm houdt, hij is ook roze! Zo zorgt hij voor de nodige dosis kleur deze dagen. Mijn outfit bestaat uit een witte jurk, mijn geliefde overknee boots én een paar prachtige, zilveren oorbellen

Ik word echt blij van deze outfit. Het is eens iets anders en het is wat specialer dan de meeste outfits. Ik draag tegenwoordig heel weinig kleur dus deze jas geeft me echt een heel ander gevoel.

Mijn jas is van My Jewellery, een hele fijne webshop waar ik al heel wat items heb besteld. Ze hebben zowel kleding als juwelen. Deze roze, fluffy jas viel me meteen op omdat hij er zo vrolijk uitziet. Ik was al langer op zoek naar een fluffy jasje dus ik ben héél blij met dit exemplaar. En nog een extra pluspunt: omdat hij zo zacht was kreeg ik veel knuffels van mijn vriendje.

Ook mijn oorbellen zijn van My Jewellery. Ik zou echt vaker oorbellen moeten dragen. Het voegt veel toe aan je look, en zeker deze mooie hangertjes. Ik koos voor oorbellen met een kleurtje dat goed bij mijn ogen past. Zo is er nog een extra vleugje kleur.

De jurk die ik draag kocht ik in een klein winkeltje bij mij in Antwerpen. Aanvankelijk kocht ik het jurkje voor een event waar de dresscode white was, maar uiteindelijk droeg ik toen iets anders. Sindsdien heb ik het jurkje helemaal nog niet vaak gedragen, en nu leek het me het ideale moment.

Mijn overknee laarzen zijn een duidelijke favoriet. Ze zitten zo goed en ze houden mijn benen warm als ik een jurk wil dragen. Ik vond ze bij Vanharen en ik heb ze al heel vaak gedragen!

Jas: My Jewellery // Oorbellen: My Jewellery // Jurk: winkeltje in Antwerpen // Laarzen: VanHaren


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.