Hunkemöller x Doutzen Kroes: mijn favorieten

Lingerie kan mij echt mooi en vrouwelijk doen voelen dus ik ga regelmatig shoppen voor een nieuw setje. Toen Hunkemöller in oktober de lijn in samenwerking met Doutzen Kroes gelanceerd werd, was ik enthousiast. Vandaag zet ik mijn favorieten op een rijtje! 

1. Pyjamajasje Satin Nightshade

Uit de Nightshade van de Doutzen Kroes collectie vind ik dit pyjamajasje echt té cute. De combinatie van het elegante zwart en het schattige roze maakt dit een musthave voor mij. Check ook het strikje dat het jasje helemaal afmaakt. Love it!

2. Voorgevormde longline beugel bh Nightshade

Dit setje is een pareltje. Ik hou van longline bh’s omdat die mijn figuur mooi in balans brengen (mijn onderkant is voller dan mijn bovenkant). De afwerking is prachtig en de matching slipjes zijn ook echt kleine kunstwerkjes.

3. Cami top Satin Nightshade

Ook uit de Nightshade lijn is deze pyjama bestaande uit een short en een cami topje. Opnieuw de combinatie van zwart en roze, en ik zie mezelf hier al hélemaal in rondlopen.

4. Voorgevormde beugel bh Constellation

Een bh die zowel mooi is als goed zit is niet zo gemakkelijk te vinden, maar deze Constellation bh is er wél zo eentje. Satijn en kant maken van deze set mijn ultieme favoriet!

5. Voorgevormde push-up beugel bh Enchanted

Deze push-up bh is zo mooi én hij geeft je borsten een boost. Ik draag dit soort bh’s heel graag en al helemaal als ze zo mooi zijn als deze. Met veel kant en een strappy achterkant staat deze hoog op mijn wishlist!

6. Voorgevormde strapless beugel bh Divination

Ja, ik weet het: ik heb een zwak voor roze. Alles wat roze is maakt mij blij, en deze Divination set al helemaal. Meisjesachtig maar wel stijlvol, en die strikjes op de bandjes zijn gewoon té cute!

Wat vind jij van de Hunkemöller x Doutzen Kroes collectie?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.