L’Oréal Paris Free The Nudes

Ik ben zelf best wel fan van een rode lip nu en dan, maar een nude lip is ook altijd gepast, op voorwaarde dat het wel de juiste nude kleur is. Dat laatste is geen probleem meer, dankzij de 8 tinten van de L’Oréal Paris Free The Nudes!

De L’Oréal Paris Free The Nudes is een collectie van 8 nude lipsticks, die voor een my lips but better effect zorgen. Ik ben altijd op zoek naar een perfecte nude lipstick. Deze lipsticks zijn mat, maar met een zacht gevoel voor je lippen. De verpakking is alvast echt prachtig. De hulsjes voelen mat en zacht aan.

L’Oréal Paris Free The Nudes, € 14,99 per stuk

Wat de kleuren betreft, die zijn best uiteenlopend. Ze gaan van licht naar (heel) donker en er zijn er met een koele ondertoon en met een warme.

Hierboven zie je de lipsticks op mijn arm. Wat een pigmentatie, en dat voor één veegje. Stuk voor stuk zijn ze prachtig dekkend en gepigmenteerd. Welke tint denk je dat jouw perfecte nude is?

L'Oréal Paris Free The Nudes No Doubts

L'Oréal Paris Free The Nudes No Doubts

No Doubts

No Doubts zou ik ongetwijfeld (get it?) klasseren bij de nude lipsticks. Zijn ondertoon is neutraal, en hij is een van de lichtste uit het rijtje. Toch ziet hij er best mooi uit op mijn lippen. Ik hou van de matte finish die toch niet droog aanvoelt.


L'Oréal Paris Free The Nudes No Cliché

No Cliché

No Cliché is een warme lipstick, en vrij licht. Toch is hij niet té licht voor mijn gepigmenteerde lippen. Een mooie nude voor huidjes met een warme ondertoon.


L'Oréal Paris Free The Nudes No Diktat

No Diktat

No Diktat is net wat donkerder, en heeft een koele ondertoon. Hij zit heel mooi op mijn lippen en is de perfecte nude als je een koele ondertoon hebt.


L'Oréal Paris Free The Nudes No Lies

L'Oréal Paris Free The Nudes No Lies

No Lies

Ik ben niet aan het liegen als ik zeg dat No Lies mijn favoriet uit de lijn is. Hij heeft nét wat meer kleur dan de andere lipsticks, maar blijft wel neutraal. Net licht genoeg voor mijn lippen en net donker genoeg om mijn gezicht genoeg uitstraling te geven.


L'Oréal Paris Free The Nudes No Cage

L'Oréal Paris Free The Nudes No Cage

No Cage

Iets meer naar de bruine kant vinden we No Cage. Opnieuw een hele mooie nude die mooi op de lippen zit. Deze heeft een warme ondertoon en is nét wat donkerder.


L'Oréal Paris Free The Nudes No Hesitation

L'Oréal Paris Free The Nudes No Hesitation

No Hesitation

No Hesitation is dan weer wat koeler. Het is een medium paars, maar dan op een nude manier.


L'Oréal Paris Free The Nudes No Prejudice

L'Oréal Paris Free The Nudes No Prejudice

No Prejudice

No Prejudice is net wat moeilijker aan te brengen. Deze kleur is de donkerste uit de lijn en voor mijn lichte huid niet echt meer een nude, maar desalniettemin is het een mooi tintje!


L'Oréal Paris Free The Nudes No Judgment

L'Oréal Paris Free The Nudes No Judgment

No Judgment

Opnieuw een donkerder tintje dat er heel mooi uitziet op de lippen. Een lekker zachte lipstick in een donkerbruine kleur. No Doubt heeft een warme ondertoon en is daarom geschikt voor de donkerdere huidjes met een warme ondertoon.


Conclusie

Ik denk dat mijn perfecte nude No Lies is. Die kleur heeft nét wat meer roze en dat zie ik ook terug in mijn eigen lippen. Het is een echte my lips but better tint, maar eigenlijk vind ik alle tinten uit de L’Oréal Paris Free The Nudes lijn heel mooi. Ze zitten heel comfortabel op mijn lippen en droge ze niet uit, en ze zien er neutraal maar verzorgd uit. Nu is het enkel nog een kwestie van een kleurtje kiezen!

L’Oréal Paris Free The Nudes, € 14,99 per stuk

Welke tint vind jij het mooist?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.