Mijn eerste kerstvoorbereidingen met Blokker

Vorige week ben ik gaan shoppen voor Kerstmis. Ik was hélemaal nog niet klaar voor de feestdagen, dus het werd hoog tijd om mijn appartement alvast kerstproof te maken. Vandaag laat ik je mijn eerste kerstvoorbereidingen zien. Ik heb mijn kerstboom opgezet en versierd, én ik heb al een paar kerstcadeautjes ingepakt. 

Mijn eerste kerstvoorbereidingen met Blokker

Ik ben niet heel goed in pakjes inpakken, maar ik heb mijn best gedaan. Het opzetten van mijn kerstboom was alvast een heel avontuur. Dit jaar is de eerste keer ooit dat Simba Kerstmis zal meemaken, en zoals je op de foto hierboven heel duidelijk kan zien, vond hij het al spannend om samen de kerstboom te zetten en de pakjes in te pakken.

Mijn kerstboom is jammer genoeg geen echte. Vorig jaar kocht ik een valse kerstboom, en die gebruik ik ook dit jaar weer. Ik ga sowieso nog op zoek naar iets om de voet te bekleden, maar de kerstballen zitten al helemaal goed. Ik koos voor gouden en roségouden ballen. Het werd een mooie mix tussen matte, glanzende en glitterende kerstballen. Nu de lichtjes er nog in en hij is helemaal klaar! Mijn jumper dress is trouwens van Femme Luxe Finery!

Mijn eerste kerstvoorbereidingen met Blokker

Wat vind je trouwens van deze kleine glazen kubusjes met glittersterretjes erin? Ook deze zijn van Blokker en ze geven zo’n klein extraatje aan mijn boom.

Mijn eerste kerstvoorbereidingen met Blokker

Ik vond ook het perfecte inpakpapier én de mooiste lintjes bij Blokker. Er zijn al twee cadeau’s die ik van mijn lijstje heb kunnen strepen, en die in hun prachtige inpakpapier liggen te stralen onder mijn boom. Ik koos voor de cadeautjes een blauw en goud thema, en dat ziet er luxueus en elegant uit. Ik ben blij!

Mijn eerste kerstvoorbereidingen met Blokker

Ik heb ook een aantal voorbereidingen getroffen voor mijn feesttafel. Tot vorige week had ik niet echt iets van mooie kommetjes of schaaltjes om op tafel te zetten, dus daar heb ik verandering in gebracht. Ik ben nog aan het wachten op mijn tafelkleed, en dan ga ik mijn prachtige tafelaccessoires gebruiken. Ik kijk er al naar uit!

Neem een kijkje bij Blokker voor de mooiste accessoires voor kerst!


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

12 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.