Outfit: Check!

Ruitjes zijn in, en ik ben er fan van. In zowat elke collectie vind je wel een ruitje. Het allermooist vind ik de geruite rokjes en blazers. En al helemaal als je ze kan combineren. Dat doe ik dan ook vandaag met een matching blazer en rok. 

Outfit: Check!

Outfit: Check!

Outfit: Check!

Outfit: Check!

Outfit: Check!

Ik hou echt van deze outfit. Alles wat matcht vind ik leuk, en ruitjes maken mij ook altijd blij. Mijn geruite rok en blazer zijn allebei van Nikkie. Wat hou ik van dat merk! Ze hebben altijd de mooiste collecties met hoge kwaliteit en trendy items. Het is ongetwijfeld een van mijn favoriete kledingmerken. Check hier trouwens mijn vorige outfit van NIKKIE!

De rok is echt een prachtstuk. Ik kan niet geloven dat ik tot voor kort echt nooit rokjes droeg, want nu word ik er echt altijd superblij van! Het is een plooirok met een riem, die heel flatterend valt. Hij is ook gevoerd, waardoor hij ook heel goed zit.

De blazer heeft dezelfde geruite print als de rok en is een elegante korte blazer. Ook het jasje is helemaal gevoerd en voelt heel luxueus aan. De schouders zijn heel mooi afgewerkt (da’s voor mij altijd een belangrijk ding) en de kraag geeft het een minder “saaie” look.

Ik draag een truitje van Uniqlo. Het leek me ideaal om een simpel item te dragen om de ruitjes niet te druk te maken. Dit truitje is trouwens echt een favoriet. Ik draag het supervaak omdat het zo gemakkelijk te combineren is.

Het enige dat ik niet leuk vind aan rokjes dragen, is dat je er in de winter een panty bij moet dragen. Ik weet niet waarom, maar ik heb het gevoel van een panty altijd gehaat. Maar niet langer, want ik ging onlangs naar Calzedonia waar mij een panty werd aangeraden en die zit écht heel goed. Bovenaan is hij een beetje shaping, waardoor hij superstevig zit en niet afzakt. Hij is ook heel stevig en heeft voorlopig zelfs de nageltjes van mijn kat weerstaan.

Héél misschien herken je mijn laarsjes nog. Ze zijn van een aantal jaar geleden, toen ik een van de gezichten was van de Bullboxer festival campagne. Ik heb ze nog altijd en ben nog steeds grote fan. Ze zien er stoer uit en passen goed bij de panty en de rest van de outfit.

Mijn juwelen zijn van Finaste. Ik kreeg onlangs een pakketjes opgestuurd waar een aantal supermooie juwelen inzaten die ook nog eens gepersonaliseerd waren. Mijn halsketting is heel fijn en er staat Silke op.

Blazer: Nikkie // Rok: Nikkie // Trui: Uniqlo // Shaping panty: Calzedonia // Laarsjes: Bullboxer // Juwelen: Finaste

Wat vind jij van de ruitjestrend?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.