Koesterrozen: tijdloos en personaliseerbare rozen

Ik hou van rozen, het zijn mijn favoriete bloemen. Onlangs kreeg ik een berichtje van Janneke, die ook zo’n fan is van rozen én die de webshop Koesterrozen startte. Bij Koesterrozen kan je rozen onder een stolp laten personaliseren, die jarenlang goed blijven. Ik laat het je met veel plezier zien!

Koesterrozen: tijdloos en personaliseerbare rozen

Dit is de Belle Large koesterroos en ik voel mij hélemaal als in een Disney-film. Het is een grote, mooie roze roos onder een stolp. Het ziet er prachtig uit zo op mijn kast, en het mooie is dat hij helemaal met liefde handgemaakt is.

Bovendien kan je de roos personaliseren. Je kan de kleur van de roos zelf kiezen, alsook de kleur van de stolp. Je kan ook een gravure met tekst toevoegen en een ringhouder, zodat het een heel persoonlijk cadeau wordt. De bloem blijft 1 tot 2 jaar goed, en daarna kan de kleur wat teruglopen.

Koesterrozen: tijdloos en personaliseerbare rozen

Ik kreeg ook dit schattige, kleine doosje opgestuurd. Dit is de Beau koesterroos. Het is een kistje dat je kan bestellen in koperkleur of in het zwart, en de roos is verkrijgbaar in zeven kleuren. Om het doosje nog persoonlijker te maken, kan je bijvoorbeeld je initialen of een datum in het glas laten laseren.

Dit is zo’n cute bloemetje. Het is het ideale geschenkje en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als ringendoosje of als huwelijksbedankje. Romantisch én tijdloos, want ook deze roos blijft tot wel 2 jaar mooi.

Koesterrozen: tijdloos en personaliseerbare rozen

Conclusie

Het is eens iets anders, zo’n roos onder een stolp. Ik voel mij een échte Disney prinses met deze Belle Large en de Beau van Koesterrozen. Het is het ideale cadeau als je iets wil geven dat handgemaakt is, en lang zal meegaan. Neem een kijkje op de website voor meer informatie!

Ben jij ook zo’n fan van rozen?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.