Diorific Mat Lipstick

Ik heb een zwak voor lipstick. Mijn collectie is best uitgebreid en er zitten pareltjes tussen. Het was al even geleden dat ik mezelf had verwend met een mooie lipstick, dus het werd weer eens tijd. Het werd de Diorific Mat lipstick van Dior. Met veel trots laat ik je hem vandaag zien! 

Diorific Matte Lipstick

De Diorific lipsticks zijn een bekend luxeproduct, en ik wilde er al langer eentje. Ik koos voor de matte variant, de Diorific Mat. De kleur die ik uitkoos is een neutrale tint, die ik op elk moment kan dragen.

Diorific Mat Lipstick, € 42,50

Diorific Mat Lipstick

Ik kan geen artikel schrijven over een Dior lipstick zonder het even te hebben over de prachtige verpakking. De Diorific Mat Lipstick zit in een gouden huls, met een onmiskenbare vorm. Hij voelt echt zo luxueus aan, het is heerlijk.

Diorific Mat Lipstick

De kleur die ik uitkoos is 360 – Elégante. Het is een roze tint die best neutraal is. In de bullet van de lipstick zit het Dior logo gedrukt, voor die extra luxe look. De kleur heeft een warme ondertoon, zonder overmatig warm te zijn.

Diorific Mat Lipstick

En dit is hoe hij eruitziet op mijn lippen. Het is een mooie, neutrale roze tint. Hij is niet overdreven mat, waardoor hij ook geen droog gevoel geeft aan mijn lippen. Ik vind de kleur prachtig! Hij blijft best goed op mijn lippen zitten, maar droogt niet helemaal op zoals veel andere matte lipsticks. Daardoor moet je hem na een paar uur bijwerken. Maar dat is met zo’n mooie huls geen probleem, ik voel me echt een koningin als ik hem vasthou!

Diorific Mat Lipstick

Conclusie

Hij is prijzig, maar je krijgt er wel een echt luxeproduct voor. Eerlijk: de kwaliteit is goed, maar veel goedkopere lipsticks zijn even fijn. Maar bij de Diorific Mat Lipstick betaal je ook voor een prachtige huls en een luxueuze afwerking, en het gevoel van een Dior lipstick op je lippen is echt iets waar ik best wel wat euro’s voor wil neertellen.

Diorific Mat Lipstick, € 42,50

Geef jij liever wat meer geld uit aan een luxeproduct?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.